Şimdi Ara

SELÇUK TIP YAZACAKLAR BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
3.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

Karatay tıpta ücretli okumak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam açıkçası konyada okumama rağmen karatay hakkında bi bilgim yok ben sadece adını duydum ilk senesiydi karatayın ücreti diğer fakültelere göre makülse neden olmasın ama ücretli olduğunu ilk defa duydum devlet uni. diye biliyodum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jigsaw4265

quote:

Orijinalden alıntı: OpethciVeled

Karatay tıpta ücretli okumak hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hocam açıkçası konyada okumama rağmen karatay hakkında bi bilgim yok ben sadece adını duydum ilk senesiydi karatayın ücreti diğer fakültelere göre makülse neden olmasın ama ücretli olduğunu ilk defa duydum devlet uni. diye biliyodum

Yok vakıf üniversitesi ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: esra rengsiz

İstanbulda yaşayıp selçuk yazacak olan var mı aranızda yani uzak olması sizi etkilemiyor mu

İstanbulda yaşayan arkadaşım var ben de istanbula gittim bikaç kez uçak seferleri var 40 dk sürüyor otobüs 10 saat hızlı trende var 4 saat yanlış hatirlamiyosam sadece ucagi kullandim giderken havaalanina evinizin ne kadar uzak oldugunun fln hakkinda bi fikir sahibi olmadigim icin hangisi size uyar bilemem ama eve yakinlik bakimindan dusundugumuzde kocaeli sakaryayi tercih etmeniz daha faydali olacaktir

• quote:

quote:

İstanbulda yaşayıp selçuk yazacak olan var mı aranızda yani uzak olması sizi etkilemiyor mu

İstanbulda yaşayan arkadaşım var ben de istanbula gittim bikaç kez uçak seferleri var 40 dk sürüyor otobüs 10 saat hızlı trende var 4 saat yanlış hatirlamiyosam sadece ucagi kullandim giderken havaalanina evinizin ne kadar uzak oldugunun fln hakkinda bi fikir sahibi olmadigim icin hangisi size uyar bilemem ama eve yakinlik bakimindan dusundugumuzde kocaeli sakaryayi tercih etmeniz daha faydali olacaktir

Hocam ben de onu kast ediyorum yani istanbulda yaşayanlar neden kocaeli sakarya değil de burayı tercij ediyor artısı ne

• quote:

quote:

quote:

Hocam ben de onu kast ediyorum yani istanbulda yaşayanlar neden kocaeli sakarya değil de burayı tercij ediyor artısı ne

Sakarya ve kocaelinde okuyan arkadaşlarım var ve memnunlar şahsen ben çok fark edeceğini düşünmüyorum zaten genel manada tıp fakülteleri arasında çok fark yok konyaya gelen ve ist da yasayanlar ulasim olarak rahatsizlik duyacaklarini pek tahmin etmiyom ama yine de eve yakin olan fakulteyi tercih etmekte yarar var

• Dostum ilk defa duydum valla yardimci olamayacagim icin karatay hakkinda kusura bakma

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.