Şimdi Ara

SELÇUK UNIVERSITESINI(KONYA) NASIL BILIRSINIZ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • öküz olmadığımızdan hiç şüphemiz yok.sadece öyle olayları her saniye her dakika yaşıyor gibi anlatmışsın.1 yıl yaşadım orada ve bu yazdığın olayların hiç biri başıma gelmiş değil.gayet modern bir şehir olarak gözümde kalmıştır konya benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` memet

quote:

Orijinalden alıntı: mat2özürlü

quote:

quote:

quote:

quote:

Konyada yaşıyorum ve hatta selçukta okuyorum.Soruları alıyım

Hocam ulaşımı,insanları,barınması,olanakları kısaca bir anlatın konyayı lütfen

Ulaşım kolay zaten dümdüz memleket sıkıntı olmaz.barınmada ucuz 500 liraya orta halli iyi bir ev bulursun.600-700e 10 numara ev bulursun.insanları garip.yaşam çok ucuz.kampüsün orada bosna var öğrenci yerleşimi nerdeyse.oranın ortamıda harikadır

bosna hersek mah. duydum sanırım kampüsün karşısında..

peki bu mah. de ev veya yurtlar nasıldır? atatürk yurdu diye bir yer duydum.. orasını övdüler.. sanırım yarı özelmiş.. fakat erkek öğrenci kapasitesi az olduğu için hemen dolarmış.. burdan başka neresini önerirsin?

evler ucuz bosnada özel ev düşünmek mantıklı.yurtlar atatürk yurdu var kampüse yakın bosnada var sanırım onlarda cemaat yurdu.kız yurdu çok varda bosnada da erkek yurdu özel fazla yok sanırım

hocam peki siz makine müh. mi okuyorsunuz selçukta?

ben okumuyorum ama çok yakın üç arkadaşım okuyor.duyduğuma göre çok zormuş ikisi bölümü bıraktı tekrar hazırlandı diiğeri gayet memnun ama.duyduğuma göre zor ama sana kalmış tabi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.