Şimdi Ara

Selçuk vs. Yıldırım Beyazıt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hangi hukuğu avsiye edersiniz bir de sebebi

• Ybu %30 ingilizce egitim veriyor ve baskentte suan kampusu yok gecici binada cinnah caddesinde, siz bu sene orayi kazanirsaniz hazirlikla baslayacaksiniz hazirlik zorunlu.Ve asil hukuka gectiginizde kampus tamamlanmis olacak ve orada egitim goreceksiniz.Hakimlik savcilik istiyorsaniz sahsi dusuncemdir niversitenin hukumete yakin olmasi dolayi sansiniz yuksek.Ayrica unutmadan her Carsamba geleneksel seminerleri vardir hukukla ilgili sadece okuduklarimdan yola cikiyorum biraz insanlari lise seviyesinde.Selcuk hukuka gelecek olursak Konya guzel sehirdir yine hakim veya savci olmak istiyorsaniz basarisi gozle gorulur sekilde artmistir, Ankara universitesi hocalarini transfer ettirmis Selcuk elbette yok bana sehir gerekir canli olmali, o sehire sigmamaliyim diyorsaniz sikinti cekersiniz muhafazakar bir sehirdir.Seb-i Aruzda bir baska güzeldir.Bana soracak olursaniz ben Ankarada oturdugum icin ybu derdim ama acik konusmaliyim iki universiteyi de cok seviyorum hatta tercih listemde alt altalar.
    Imla hatalari icinkusura bakmayin mobildeyim, bunlari neden yazdim boyle bi bilgilendirme icimi dokme diyelim yardimciolduysa ne mutlu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kabulsüz K kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim hakimlik savcılık düşünmüyorum açıkçası hukuk danışmanlığı gibi daha bilinmeyen mesleklere yönelmek hedefim bunun için ankarada kalmak daha mı iyi olur yoksa köklü bir selçuk mu daha iyi bunu bilemiyorum,ayrıca ybu %30 ingilizce deniyor ama %50 ye yakını ingilizce aslında okuyonlardan bu yönde bilgi aldım haberiniz olsun
  • Ben okulun kendi web sayfasinin yalancisiyim hukuk danismanligi dusunuyorsan kesinlikle sosyal ortamlari olan universiteleri tercih etmelisin ki ortam olsun is imkani bulabil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm devlet kurumlarının merkezi Ankara'dadır başkent olduğu için. Bu yüzden bence hukuk Ankara'da okunur.
  • Ankarada oturmuyorsan Yıldırım beyazıtı seçmen için bir sebep yok bence. Olaya sadece hakimlik savcılık sınavıyla bakmamalıyız. Selçuk gerçekten kaliteli eğitim veriyor ki sınavda da başarılı. Başka bir alana yönelsen bile selçuk önde bence. Ybü nün kampüsünün ankaranın çubuk ilçesine taşındığını da düşünürsek sosyal yönden zayıf kalıyor. Benim bu kıyaslamada seçimim selçuktan yana. Umarım hayırlısı olur hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.