Server: Apollo Char ismi: SeLena_ Char level: 76 Char Fiyati : Tekliflere göre değerlendireceğim Char European chardir. Stat pointlerini Str0:3Int olarak dagitmistir
NOT: Kasası görüldüğü gibi doludur. Resimleri incelerseniz herşeyi görürsünüz zaten.
İletişim: mustafa_dogruoz@hotmail.com
ANKARA/Etimesgut
Satış Yöntemi: Ankara elden diğer iller Ptt yada Banka Havalesi
Kardeş charda + pek bişey yok lwl da yüksek değil ben trink para 50 lira veririm charına istersen şimdi bile alırım atm hemen dibimde
quote:
Orjinalden alıntı: ElectroLUX
Kardeş charda + pek bişey yok lwl da yüksek değil ben trink para 50 lira veririm charına istersen şimdi bile alırım atm hemen dibimde
+ pek bişi yoksa lvl ıda yüksek değilse müşteri olmazsın olur biter. beğenmediğin charı neden almak istiyorsunki. bu karakter sende olsa 50 tl fiyat veren birine ne derdin çok merak ediyorum.:=)
Beğenmedim demedim de ortalama o fiyata denk geliyo piyasadaki charlarla kıyaslayınca
quote:
Orjinalden alıntı: ElectroLUX
Beğenmedim demedim de ortalama o fiyata denk geliyo piyasadaki charlarla kıyaslayınca
Charın Serveri son açılan server oldugu için 50TL çok az bir miktar en az İki katı eder. Hayırlı satışlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme