Şimdi Ara

selim ileri sorusunu bildiğim halde yapamadım büyük vicdan azabı yaşıyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hakki celisli yi kacirdim bildigim halde , dede korkutuda senin ki gibi birseyler kurdum aklimda yanlslatmak icin yapiyolar diye ,kacirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatırladığım kadariyla seyfi babalı soruda şıklarda 2 tane şiir 2 tane manzume vardı.1 tane de romanmı hikaye mi ne vardı cevap o olacaktı.seyfi baba manzumedir zaten soruda manzume ve şiir olmayanı istiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamane1994 -- 26 Haziran 2014; 2:09:57 >
  • Sürrealizim ile reailzm arasında kaldım. Bu bir yanıltmacadır diyip parnasizimi işaretledim neyin kafasını yaşadım o an bende bilmiyorum
  • Ya ben napıyım. Mai ve Siyahı bize lisede okutmuşlardı.(çokta sıkıcı bi kitaptır ayrıca) orda da h'yle başlayan bi karakter vardı (hüseyin nazmi). O yüzden o şıkkı işaretlemedim sınav kafasında gittim Şinasili şıkkı işaretledim. Meğersem o karakter Hakkı Celis değil Hüseyin Nazmiymiş. Gelde sinirlenme.

• Bende 2 tane dogru sorumu degistirdim. Tek degilmisim sevindim ya la. Sagolun beyler

• Bende onu mehmet cinarli yaptim ya

muhammes sorusunu musammat yaptim bilmiyordum salladim

kisaca ikisindede yuzde elli sansim var en az birinin tutma olasiligi 3/4 du ama ikisi de tutmadi

Bu iki soruya yaniyorum ben. bu ikisini cok rahat yapabilirdim.

• Ah ulan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.