Şimdi Ara

٩(●̃•̃)۶ SELL>71%68 ROGUE ٩(●̃•̃)۶

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Shell +7 Set
    HP Walkyre Set.
    +8 MD
    +7 DV (SATILMISTIR.ONUN YERİNE +7 EXP İRON BOW BULUNMAKTADIR.)
    Master Açık
    70 Skili Acık Deil... (AÇILDI)
    Görev Takıları Oldugu Gibi Duruyo.FS Malesef Yandı...Karakterde 53k Np Bulunmaktadır.10 Küsür Gün Gold Premium u Bulunmaktadır.(PREMİUM YOK)
    Satıs İstanbul İçi Yüzyüze Gerçekleşicektir...

İTEMSİZ FİYAT 200 YTL Dir,
    İTEMLİ FİYAT İçin Düşündügüm Bi Rakam Yok.Teklifleri Degerlendiricem...

CİDDİ ALICILAR PM DEN ULASABİLİRLER.
    AYRICA KARAKTER 72 + MAGE İLE TAKAS OLABİLİR....

٩(●̃•̃)۶    SELL>71%68 ROGUE    ٩(●̃•̃)۶

٩(●̃•̃)۶    SELL>71%68 ROGUE    ٩(●̃•̃)۶

NOTTTTT:70 Skili Açılmıştır + Premium Bitmiştir Su An Karakterde Premium YOktur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::DarKBLuE::: -- 27 Temmuz 2008; 19:20:53 >

• Okuyanlar Uplarsa Sevinirim... Uppssss
  • Upps.Konu Güncel...
  • İlk Başta Up Şimdi De Soru Sorucağım Bn 1.5 Sene Önce Bıraktım Oyunu Cs Fln Oynadım Derken Herşey Sıktı Yine KO Ya Dönicem Bu exp shard exp iron fln (expın) anlamı ne bide walkire set ama hp fln kaç farklı set varki hp yazıo yani başkadamı var cvp larsanız çok sevinirim bu arada işşlh charını satarsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Truva_15

İlk Başta Up Şimdi De Soru Sorucağım Bn 1.5 Sene Önce Bıraktım Oyunu Cs Fln Oynadım Derken Herşey Sıktı Yine KO Ya Dönicem Bu exp shard exp iron fln (expın) anlamı ne bide walkire set ama hp fln kaç farklı set varki hp yazıo yani başkadamı var cvp larsanız çok sevinirim bu arada işşlh charını satarsın...

Eyw. Kardeşim.Exp İteler Normal İtemlerde Bi Kaç Atak Daha Fazla Ama Aynı Clas Aynı Görünüşte İtemlerdir.bu İtemler Fire Drake Patch'i İle Beraber Geldi.Walkyr (hp) Ler Kafalık 100 Göğüslük 200 Hp Olarak 2 Ayrı İtemden Olusuyo.Bunun Yanı SIra Experiance,Para,Defans,Hp,Drop Sansı Olarak 5 Kısma Ayrılıyo.Ayrıyeten Örneğin Kafalıgı HP Gögüslügü Defans Yapma Gibi Bi Şansında Var.Tşk Ederim Kardeşim İyi Forumlar...

• Uppppssss Konu Güncel...
  • Upppp
  • güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: dikenn

güncel

Ty Kardeşim Güncel Upp...
  • Güncel ++++++++++++++++++
  • Güncell UPPPPPPPPPPP
  • heartthrobpassion@hotmail.com eklersen konuşalım .
  • ++++++++++++ Güncellendi...
  • UPPPPpssSsSsS Güncel...
  • Güncell Uppp
  • Konu Güncel Upppp
  • md8 için ne dusunuosun baska ıllerden tandıgın war mı bıde??Mesela ankara, izmir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.