Şimdi Ara

<SELL> +8 UNDEFEATABLE BAAL Server:DİEZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://img137.imageshack.us/img137/7259/baalll.jpg

Acele satılık arkadaslar.. Bursa ve İstanbulda Yüzyüze teslim edilecektir..Tercıhen Bursa olursa iyi olur.Lütfen ciddi olmayanlar MSG atmasın.PTT Havalesi, Banka Havalesi istekleri dikkate alınmayacaktır..MSN adresınızı veya telefon nuumaranızı özelden mesaj bırakırsanız size dönerim...

http://img137.imageshack.us/img137/7259/baalll.jpg

SERVER: DİEZ
    FİYATı : 350 TL

Lutfen Cıddı alıcılar eklesın veya arasın...

MSN: [profosor16@hotmail.com]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstanbullu1 -- 30 Aralık 2009; 21:18:34 >

• Verenler var
  • bu oyuna 10tl bile çok artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: AşkBirSudurİçİçKudur

350 tl veririrmi bu b.ktan oyuna

terbıyesizlık yapacaksan post kasmaa..

tanıyan tanıyor benı ortalama ayda 1500 ila 3000 tl arasında item satısı yapıyorumm..Adam gibi mesaj bırakacaksan bırak..
  • Sizene kardeşim milletin konusunu baltalıyorsunuz
  • Veren Var 1000 TL Var kimseyi ilgilendirmez benim arkadaşım sahşen 2ooo tl char aldı 1o numara oynuyor vakit geciriyor maksat ama pişman digil

hayırlı satışlar.
  • isin ticaretinde olan adamlar biliyorum. misal 350 ye bu adamdan aliyor 400 e bana satiyor. ama isteyen adam iradesina bagli olarak eglence icinde alabilir. bu da kimseyi ilgilendirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammet

isin ticaretinde olan adamlar biliyorum. misal 350 ye bu adamdan aliyor 400 e bana satiyor. ama isteyen adam iradesina bagli olarak eglence icinde alabilir. bu da kimseyi ilgilendirmez.

Cok Güzel bir cevap ornek alınması gereken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.