Şimdi Ara

Sell 83 Lwl Mage (+6 Quest Staff), Buy 83 Lwl Priest

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Attila
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Char 83 Lwl (human),+6 Quest Staff Bulunmakta, Tüm Skileri Açıktır. Şuan itibariyle yeni exp pre çekilmiştir.
    Komple şekilde satmak istiyorum fakat alıcı çıkmazsa diye itemlerin tek tek fiyatlarınıda yazacağım.

Gelelim Itemlere :
    +7 krowaz set , kafalık hariç ( kafalık +7dd ) .Yanında +7 spear bot, +7 axe pads, +7 sword kolluk, +0 ss, old skeleton belt, old emental pendant verilicektir. --- 400 (CHARLA BİRLİKTE 650TL)
    +8 elysium --- 200TL
    Üstünde 200k np ve clanda 140k np, üzerinde Grypons Set bulunmakta.

Tüm esn kodları ve bilgileri bulunmakta.İtem kilitleme şifresi, e-mail bilgileri dahil.
    83 lwl full skill priestle takas olabilir. Üstüne ekleme yada çıkartmalar yapılabilir, fiyat aralığına göre.

İstanbul Anadolu yakasından yüzyüze veya karşılıklı güven olursa havale olarak satış gerçekleşebilir.
    İletişim için: Rude_bz@hotmail.com adresini ekleyebilirsiniz veya 0537 500 79 22 numaralı telden bana ulaşabilirsiniz.

• günceldir...........................
  • Güzel Char Hayırlı Satışlar.. :D
  • takas düşünürsen (itemsiz takas iki char içinde ) ionia'da 80 lv priest var skiller açık değil. üzerine para verebilirim az miktarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I.Cadde

takas düşünürsen (itemsiz takas iki char içinde ) ionia'da 80 lv priest var skiller açık değil. üzerine para verebilirim az miktarda.

teşekkür ederim teklifin için ama 83 lwl full skill priest arıyorum.
  • Önemli değil, Hayırlı satışlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cypherda 71 lvl mage satılık
    18 yıl önce açıldı
    S> 69 lvl mage itemli 50TL
    13 yıl önce açıldı
    Satılık 83 lvl itemli priest
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.