Şimdi Ara

Selling 70 lwl priest serwer beramus itemsiz ..!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şuan chara alıcı war 150 ytl werior sizce kazık mı yiyiorm :S
  • upup
  • quote:

Orjinalden alıntı: imp0sible_1325

şuan chara alıcı war 150 ytl werior sizce kazık mı yiyiorm :S

hıc yoktan daha once aldıgın pre masrafını kurtarsan senın ıcın yeter bence gerısıde senın zevkın nasılsa altı ustu bı oyun eger adamın verdıgı senın pre rakamını kurtarmıosa werme
  • 1 kere gold aldm hep presiz kastım lwl 1 den 67 ye kadar sora gold alıp 70 yaptım o kadar :)
  • sen kac ytl düşünüyorsun?
  • 140 yt .
  • up up !
  • fiyatı söylermisin
  • up
  • 140 ytl !
  • 150 ytl weriorlar ama 15 eylül ciwarı dior adam bana yakın zmnda para lasım ..!! yani yukarıda 150 we 140 deişk deişk fiyatlar yazdım terettüt etmeyn dalgamı geçior diye.. şuan 140 ytl nakit werene weriorm charı ..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp0sible_1325 -- 26 Ağustos 2007; 0:40:27 >
  • bana yardımcı olmak isteyen uplarsa sewinirm ..!! konu üst sıralarda kalsın istiorm şimdidedn yardım eden herkese teşekkürler
  • up yukarı güncel !
  • up !
  • char SATILMIŞTIR beyler yrn teslimat war .. herkese teşşekkür ederim bilhassa Dh forumuna ..!! 150 ytleye yrn satıorm Allah kısmet ederse ..!! darısı charını satmak isteyenlerin başına :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imp0sible_1325 -- 27 Ağustos 2007; 0:08:31 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.