Şimdi Ara

Selling > +8 HB (HeLL BreaKer) in LoGoS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logos'ta +8 HB Satılır.. Ilgılenenler reLoad.SmooL@hotmail.com Eklesın ... Fıyatı

Dual +7 Shard
    Dual Rogue Earıng
    PP+WP
    Ske Belt
    Dual ROL

(Gercek Alıcılar Eklerse Sevınırım)

• quote:

Orjinalden alıntı: SmooL

Logos'ta +8 HB Satılır.. Ilgılenenler reLoad.SmooL@hotmail.com Eklesın ... Fıyatı

Dual +7 Shard
    Dual Rogue Earıng
    PP+WP
    Ske Belt
    Dual ROL

(Gercek Alıcılar Eklerse Sevınırım)

shard lar dual +8 olsun ya az istemişin
  • HB +8 Boru Degıl +7 Degıl +8
  • dual rol ne demek sen bilio musun ya? biçok 70+ adamda bulunmayan itemler bunlar. bi de üstüne istediin itemlere bak. bence kimse wermez bunları hb+8 için. +9 olsa düşünülebilir
  • Smool bu +8 Hellbreaker bana ayit orda +8 hb yi elinde tutan kiside benim kankim
    Ben ZeD warrior , anlamadım neden böyle birşey yaptıgını? Item şu anda benim charda..
    Ama ben bu tarz itemler istemem Istediğim itemler +8 warrior shel set , +8 raptor , in , dual roc , +8md .. Yani baya bi istiyom anlıycağın..
  • ordaki ZeD07 pm si bana ait..
  • manjaq sen anca onu alırsın
    hayal gücünüze kalmış arkadaşın hangi itemleri alabileciği...
  • O itemleri kimsenin veremeyeceğini bende biliyom ama +8 shel set veya +8 raptor basmak , +8 HB basmaktan çok daha kolay , piyasa yavaş yavaş düşüyo , hayırlısıyla bende denerim yakında +8 shel pauldron
  • Ben '' Logosta +8 HellBreaker '' baslığı altında satılık oldugunu belirtmistim +8 HB nin , bu resimde gördügünüz item bana aittir , almak isteyenlere tekrar hatırlatma msn : mcfatih07@hotmail.com
  • arese göre cevap verirsem nerdeyse 3 katı değerde item istiyosun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.