Dual +7 Shard Dual Rogue Earıng PP+WP Ske Belt Dual ROL
(Gercek Alıcılar Eklerse Sevınırım)
shard lar dual +8 olsun ya az istemişin
HB +8 Boru Degıl +7 Degıl +8
dual rol ne demek sen bilio musun ya? biçok 70+ adamda bulunmayan itemler bunlar. bi de üstüne istediin itemlere bak. bence kimse wermez bunları hb+8 için. +9 olsa düşünülebilir
Smool bu +8 Hellbreaker bana ayit orda +8 hb yi elinde tutan kiside benim kankim Ben ZeD warrior , anlamadım neden böyle birşey yaptıgını? Item şu anda benim charda.. Ama ben bu tarz itemler istemem Istediğim itemler +8 warrior shel set , +8 raptor , in , dual roc , +8md .. Yani baya bi istiyom anlıycağın..
ordaki ZeD07 pm si bana ait..
manjaq sen anca onu alırsın hayal gücünüze kalmış arkadaşın hangi itemleri alabileciği...
O itemleri kimsenin veremeyeceğini bende biliyom ama +8 shel set veya +8 raptor basmak , +8 HB basmaktan çok daha kolay , piyasa yavaş yavaş düşüyo , hayırlısıyla bende denerim yakında +8 shel pauldron
Ben '' Logosta +8 HellBreaker '' baslığı altında satılık oldugunu belirtmistim +8 HB nin , bu resimde gördügünüz item bana aittir , almak isteyenlere tekrar hatırlatma msn : mcfatih07@hotmail.com
arese göre cevap verirsem nerdeyse 3 katı değerde item istiyosun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme