ßeramusta 80 lvl bu gün itibari ile 15 gün gold preli clanda 150 üstünde 20 k nplı char satılıktır itemli olarak satılacak olup eski ve hemen hemen tüm server tarafından tanınan bir chardır.Kolu yanan bir clandadır
İtemLeR dual +0 RoL İron Belt dual shard 8 no rb +8 pauldron shell no rb 3 parca 8 citin kafalık 7 shell plate dd 25 eme +0 dex 16 hp 3 earring wp +1
CHARIN 70 DAGGERİ +6 DIR...
CHARIN BÜTÜN GİZLİ SORULARI MSN İ MEVCUTTUR HİÇ BİR EKSİĞİ YOKTUR. HİÇ BİR İLLEGAL OLAYA BULAŞMAMIS TERTEMİZ BİR CHARDIR MADDİ ACIDAN SIKIŞTIĞIMDAN DOLAYI SATMAKTAYIM İSTEDİĞİM TUTAR 1.500 YTL DİR İLGİLENEN ARKADASLAR Ö.M İLE BANA ULAŞABİLİRLER TEŞEKKÜRLER...
up
quote:
Orjinalden alıntı: jrcem
up
Teşekkürler...
fiyatta iyilestirme varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: AcHieLL
fiyatta iyilestirme varmı?
iyileştirmeden kasıt ne öneriyorsunuz ?
charın adı TheZanLI ise sakın almayın kesin bular gene bir şerefsizlik yapar alanın zaten ncs absması lazım beramusta sövmeyen yok bu clana ve zanlıya
char kimindir bilmem ıd sini bilmiyorum up dedim diyeadamı karalamana gerek yok
zanlıyı bilmem ama bana söven birisi olacağına inanmiyorum 2003 den beri oyunyorum
kimseyle bi tartışmam bile olmadı bende bahsettiğin kişinin clanındayım bana karşı bi yaöuğu olmadı
o yüzden böyle yakıştıma yapmanı doğrubulmuyorum en azından genelleminin içine benide sokman
bizar abes oldu...
neyse konu zaten char satışı
80 lik char 8 shardlı takılarda gayet ii hayılı satışlar ve tekrar
up up up
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme