HolyDagger sanırım Black in forumu icin ban yemisti forumdan niye tekrar Dh ye donme ihtiyacı duydu...
sende black in sitesini taKİb ediorsun gaLİBA bunları bildine göre?
black sitesini bilmiorum ama holynin sahibi benim kardesim ben sadece charın satıldıgını söylüorum benide banlıcaksanız banlarsınız ;)
quote:
Orjinalden alıntı: TheBestClanAndChaR
sende black in sitesini taKİb ediorsun gaLİBA bunları bildine göre?
Hayır bu siteyi takip ediyorum sanırım senin icin aynı seyi soylemek guc...Black in forumuna bakıcak zmn bulamıorum maalesef keske bulsam da baksam...Ama bnm demek istediqim neden tukurduklerini yalıyorlar black ın forumuna qidicez banlayın gibi laflar ediolar @BeLan Olur mu canım oyle sey Dh nin kimi banlayıp banlamayacagı bana mı dustu estagfurullah...İns satarsın charını iyi forumlar sana
Eyw.
BeLaN kardeşim holy nin sharları ve shellerini kaca satarrsın?
HolyDagger sanırım Black in forumu icin ban yemisti forumdan niye tekrar Dh ye donme ihtiyacı duydu...
seni ilgilendiren bir durummu? ban yerim yada yemem siteye girerim yada girmem bu seni alakadar etmez kardeşim... işine bak konuya konu dahilinde cevaplar ver post kasma
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme