Şimdi Ara

SeLLinq 75 LwL Roque .!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Sunucu #Athena
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 75 LwL Karus Roque , İtemsiz , 70 quest duruyor , 72 ve 75 skıllerı acıktır. Satıs Yuzyuze oLucaktır , Tum bıLqiLer mevcuttur. İstanbul İci Avrupa yakası.

İletisim : qs_mert@w.cn ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merttrik123 -- 25 Ocak 2010; 19:09:25 >

• SS koymazsan fiyat vermezsen biyere varamazsın...
  • SS ´ye gerek oLduqunu sanmıyorum , fiyatta msn de gorusuyorum bu forumdan kac tane car sattım zaten merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merttrik123

SS ´ye gerek oLduqunu sanmıyorum , fiyatta msn de gorusuyorum bu forumdan kac tane car sattım zaten merak etme.

Seni ilk defa görüyorum. charı görmeden parayı yatırmanızı tavsiye etmem. Ve ek olarak türkçen berbat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

SS ´ye gerek oLduqunu sanmıyorum , fiyatta msn de gorusuyorum bu forumdan kac tane car sattım zaten merak etme.

Seni ilk defa görüyorum. charı görmeden parayı yatırmanızı tavsiye etmem. Ve ek olarak türkçen berbat.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaNoZ

quote:

Arkadasım burada edebıyat yapmıyorum. Ayrıca senı ılgılendıren turkcem degıl ! İlk defa goruyor olabılırsın 4 tane car sattım bu forumdan sen rahat ol yani kmseyi inandırmak zorunda degilim ;)
  • ## Upp . . ##
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.