arkadaşlar 59lwl orc warrior itemli olarak satılacaktır itemleri: +8toto +8impact +8citin set dd25 amulet of streaght+1 +7und kıyafetleri ve charda bol sayıda sc bulunmaktadır yan charı 59lwl magedir(itemsizdir mage) itemler kilitlidir 25k npsi wardır bol sayıda sc bulunmaktadır irtibat sbal93@hotmail.com 05445608095 satılacak şehirler kütahya ve ankaradır(dier şehirler içinde aracı bulmaya çalışırız) itemleri kilitli olduğu için char itemleri ile birlikte satılcaktır en yakın zamandada ss ekleyeceğim charı ucuza vereceğim fiat için bilgi isteyenler ya msn adresinden ulaşsın yada cepten mesaj atsın ben onları ararım msne hafta sonları girebiliyorum daha çok
char beramusdadır konu günceldir ve dier şehirlerdende aracı ayarlamaya çalışırız
upupupupup konu günceldir
ne istiyosun chara ekledim seni konuşalım
ayrıca chaın inventoryis ve character bolumu açık bi Ss alabilirmyiz charın adı ne ?
fiyatı belirtirsen daha ii olur!
arkadaşlar ekleyin her şeyi msnden söleyecem burda açık uçlu bilgi wermek istemiorum en yakın zamanda ss ekleyecem
upupupupup konu güncel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme