Şimdi Ara

Semih Kaya Gaziantep'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Semih'i de kaybettik sonunda, satış opsiyonlu olmak üzere G.Antep'e kiralandı. Haldun'un son bombası olsa gerek, zamanla yerli genç oyuncu kalmayacak bu gidişle. Alpaslan'da Gençler'e gitti, ne günahı vardı, kupa maçında Uğur zorunlu olarak sol bek oynadı. Çok büyük yanlışlar yapılıyor.

• Alparslan gidebilir kadro açılsın bir ışık göremiyordum o adamda semihte geçen 2-3 maçta oynadı ama pek verimli olamadı ve çok sakatlanıyor biliyorsunuz çok üzülmedim.Emre çolak,serdar eylik,berkin bu adamlar önemli bunlara sahip çıkmalıyız.
  • İnşallah tutturur...
  • Arkadaşım Cafercan, Mülayim, Özgürcan bunlar kötü müydü?? Neden gönderildi, bizim transfer politikamız bu, yetiştirip bedavaya veriyoruz, sonra dünya paraya yabancı alıyoruz, sonra haldun'u övüp duruyoruz, gelen adamlar kiralık sezon sonu gidecekler sonra yine başka yabancı gelecek, böyle sürüp gider, ayrıca bena da Rijkaard'ın elindeki kadroyu verin ben de şampiyon yaparım, Gerets'in günahı neydi daracık kadroyla şampiyon yaptı sonra kovuldu, vefasızlığın bu kadarı...
  • @foncu gelenlerin hepsinin opsiyonu var

ne kadara alabiliyorlar bilen var mı
  • Evet opsiyonu var Jo, 8 milyon euro, Dos Santos'da 7 milyon sterlin, nasıl?
  • Antep'e 500bin euro satış opsiyonu olmak üzere verildi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    volkan demirel için şarkı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.