Bildirim
Semih Kaya Gaziantep'de
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Alparslan gidebilir kadro açılsın bir ışık göremiyordum o adamda semihte geçen 2-3 maçta oynadı ama pek verimli olamadı ve çok sakatlanıyor biliyorsunuz çok üzülmedim.Emre çolak,serdar eylik,berkin bu adamlar önemli bunlara sahip çıkmalıyız. -
İnşallah tutturur... -
Arkadaşım Cafercan, Mülayim, Özgürcan bunlar kötü müydü?? Neden gönderildi, bizim transfer politikamız bu, yetiştirip bedavaya veriyoruz, sonra dünya paraya yabancı alıyoruz, sonra haldun'u övüp duruyoruz, gelen adamlar kiralık sezon sonu gidecekler sonra yine başka yabancı gelecek, böyle sürüp gider, ayrıca bena da Rijkaard'ın elindeki kadroyu verin ben de şampiyon yaparım, Gerets'in günahı neydi daracık kadroyla şampiyon yaptı sonra kovuldu, vefasızlığın bu kadarı... -
@foncu gelenlerin hepsinin opsiyonu var
ne kadara alabiliyorlar bilen var mı -
Evet opsiyonu var Jo, 8 milyon euro, Dos Santos'da 7 milyon sterlin, nasıl? -
Antep'e 500bin euro satış opsiyonu olmak üzere verildi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X