Şimdi Ara

Semih Şentürk Galatasaray Da!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rommelgs

her maç 5 dakika oynayacak adama kim 2.6 milyon verirla

O Fenerin hatası bana Niang mı, Guizamı, Semih mi deseler her zaman semih derim. Çocuk yıllarca Fenerde yedek kaldı ama en iyi işide golcülüğüde o yaptı golcüler arasında. Galatasarayda iş yapar semih, ilk 11 dede oynar Fener yıllarca değerini bilemedi o kadar gol attı Fenere yaranamadı.
  • Şunuda söyleyim semih karakterli çocuk, emrelerin luganoların ayhanların hatta bizim baroşun yanında bile kuzu gibi kalır. Arda ile olan hadisesinde bile arda çıktı benim hatamdı semihten özür dilerim dedi. Galatasaray a yakışır. Kazım oynuyosa Semih hayli hayli oynar.
  • Semih Fenerin öz evladı. Ben istemem gelmesini. Zaten bize gelsede yedek oturacak. Gitsin direk oynayacağı takıma. Onun için en iyi takım Trabzonspor.
  • Elmanderle birlikte müthiş ikili forvet olurlar işte fatih hocanın 4-4-2 sine uygun hem golcü hem de oyun kurucu gibi paslar atabiliyor.
  • Necati geliyorsa ki büyük ihtimal gelecek, Semih işi gereksiz bence.
  • gelse faydali olur en koty ihtimalle harika yedek olur buyuk takimlarun herzaman tedekleride cok iyi olmalidir.Ancaj sanmiyorum gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Semih Fenerin öz evladı. Ben istemem gelmesini. Zaten bize gelsede yedek oturacak. Gitsin direk oynayacağı takıma. Onun için en iyi takım Trabzonspor.

Emrede bizim öz evlattı, Ne olduki Sanki
  • Semih'in Galatasarayla anlaştığı henüz doğru değil ancak birebir aldığım bilgi : Fatih terim'in semihle telefonla görüştüğü ve çağırdığıdır.Transfer olur olmaz bilemem ama görüşme yapıldığı kesin bir bilgidir.
  • almazlar semihi necati ve elmandor var ne yapıcan semihi....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Semih'in Galatasarayla anlaştığı henüz doğru değil ancak birebir aldığım bilgi : Fatih terim'in semihle telefonla görüştüğü ve çağırdığıdır.Transfer olur olmaz bilemem ama görüşme yapıldığı kesin bir bilgidir.

Fenerle 31 mayısa kadar anlaşması var, ve yeni şampiyonluk kazanıldı. Tadını çıkarttıktan sonra Haziranda açıklanır kanaatindeyim.
  • semihi beğenmiyor adamlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

quote:

Orijinalden alıntı: Abuz

Semih'in Galatasarayla anlaştığı henüz doğru değil ancak birebir aldığım bilgi : Fatih terim'in semihle telefonla görüştüğü ve çağırdığıdır.Transfer olur olmaz bilemem ama görüşme yapıldığı kesin bir bilgidir.

Fenerle 31 mayısa kadar anlaşması var, ve yeni şampiyonluk kazanıldı. Tadını çıkarttıktan sonra Haziranda açıklanır kanaatindeyim.

Söylediğim gibi ne şampiyonlukla ne de kontrat süresiyle alakası yok.Henüz bir anlaşma kesinlikle yapılmadı.Semih eğer fb ile anlaşamazsa GS'ye gitme olasılığı fazla.Ayrıca yazdığım şeyler bir duyum değil söyliyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

taraftar semihi kabul edicekmi ?

Eder.

Yıllar önce ayaküstü muhabbetimiz olmuştu, bir gün Galatasaray'a gelecek olursam para için gelirim demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

taraftar semihi kabul edicekmi ?

Eder.

Yıllar önce ayaküstü muhabbetimiz olmuştu, bir gün Galatasaray'a gelecek olursam para için gelirim demişti.

Pardon, Semih kabul edecek mi diye okudum.
  • Totem yapın belki gelir

Sadece Terim ismi cazip geliyor Semih'e ama GS'ye gitse forma garanti değil çünkü GS'nin forveti var. Kaldı ki Drogba için yoğun çalışmaları var, kadrolarında Baros var... Yabancılar kolay kolay yedek otutturulmaz. Yani Semih GS'ye gitse ilk on bir oyuncusu olamaz.

Semih'e sadece Terim ismi cazip geliyor ama mantıklı ve Fenerbahçeli sağlam karakterli bir futbolcudur.

Ayrıca bunlara ilaveten GS Avrupa'da yok.
  • Semih'i severim gelsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.