Amd Sempron 2500-3000 + soket A işlemci (eskisiyle değişecek) 2x512 MB Kingston 400 mhz ram (256 da duracak) 160 GB 8MB tampon bellekli IDE HDD ( eskisiyle değişecek)
Doğru mu yapıyorum? İşlemci hariç 220$ verecem.bir de işlemci parası.
athlonu düşünmedinmi hiç 64 bit bi daha diüşün bence athlon alsüper olur uzun bir süre götürür seni
quote:
Orjinalden alıntı: egzotika
athlonu düşünmedinmi hiç 64 bit bi daha diüşün bence athlon alsüper olur uzun bir süre götürür seni
arkadasin anakarti 64 bit islemciyi desteklemez ama yinede dogru söylemissin amd 64 islemcilerden al almisken ama anakarttin da degismesi lazim o kadar param yok diyosan sempron da güzel
quote:
Orjinalden alıntı: eyesoftamer
soltek 75 MRN-L anakartım Amd Duron Morgan 1300 Soket A işlemcim 40 GB hdd 256 MB ddr 333 ram 128 MB On Board GeForce MX 440 Ekran Kartım var.
Paran artarsa Asus A9550GamerEdition 128 mb (fanlı 8 adet ramli )ekran kartı alırsın.
Ekran kartına Para kalmazsa 1 ay bekleyip sonraki ay da alabilirsin
Bence 2. seçenek daha iyi.
Anakart olarak MSI K8N NEO2 Platinum da alabilirsin. Ama Via daha iyi bence . Ne de olsa Nvidia üretiyor diğerini. Ati ekran kartlarıyla şimdi olmasa da ilerde sorun çıkartabilir.
ÇOK SAĞOLUN ARKADAŞLAR.YARDIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.BEN SEÇİMİMİ YAPTIM.
DURON 1300 Ü 25$ A SAYDIRDIM VE ÜSTÜNE 60 $ VERİP SEMPRON 2500+ SOKET A İŞLEMCİ ALDIM.
HARD DİSKİ DE 25$ A SAYDIRDIM VE 2x512 MB Kingston 400 mhz ram (256 da durdu) toplam 1280 MB RAM OLDU. 160 GB 8MB tampon bellekli IDE HDD ALDIM VE 220$ DAHA VERDİM.
ÖNERİLERİNİZ ÇOK İYİYDİ ANCAK:
* ANAKARTIMDAKİ 128 MB GEFORCE MX440 EKRAN KARTI ON BOARD.BOŞ AGP SLOTU DA VAR.YANİ YETMEZSE YENİSİNİ SONRA ALIRIM.ANAKART ALSAYDIM EKRAN KARTI DA ALIRDIM.ESKİ ANAKART ÇOK UCUZA GİDERDİ.
* SEMPRON İŞLEMCİ ORJİNAL FANIYLA 40-44 DERECEDEN FAZLA ÇALIŞMIYOR. OVERCLOK BİLE DÜŞÜNÜYORUM AMA 350 WATT POWER YETERMİ FAN YETER Mİ BİLMİYORUM.
*280 $ KDV DAHİL TOPLAM MASRAFIM.KURULUM DA ŞİRKETTEN.
HERKESE TEŞEKKÜRLER.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme