Şimdi Ara

Semra Sar (Yeşilçam Oyuncusu) Şimdi Nerede ? 2016 (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
2
Favori
24.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne ödevmiş arkadaş ödevi kapan soluğu burada alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Mayıs 2015; 2:17:23 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Semra Sar Gazinocular Kralı Hasan Ekici ile evlendikten sonra İzmir'e yerleşmiş. Daha sonra ayrılmışlar Hasan Ekici ile. Sonrasında da Hasan Ekici İstanbul'a dönmüş orada hayatını kaybetmiş. Ama Semra Sar ile ilgili ilerleyen yıllarda bir bilgi yoktu.

Semra Sar'ın uzun süre birlikte çalıştığı Arzu Film'den son alınan bilgilere göre ise günümüzde oğulları ile birlikte bir inziva hayatı yaşamaktadır.

En azından sağlığı yerindeymiş. Bu bilgi bile bizim için oldukça önemli. Umarım en kısa zamanda yeniden ekranlarda görme şansına sahip oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakan Ç. -- 12 Ağustos 2015; 9:52:11 >
  • Hakan Ç. H kullanıcısına yanıt
    Bu bilgiye nereden vakıf oldunuz hocam?
  • Neden bilmiyorum ama bu manyakça ve bir o kadar ilgi çekici geliyor. Umarım bulursunuz.
  • Biz onu taşı sevmesiyle tanıdık.
  • Semra Sar'ın oğullarıyla yaşadığı bilgisini Arzu Film'den aldım. Bu sayfaya gelen hemen herkes biliyor ki Semra Sar Arzu Film'e çok film çekmişti zamanında. Bende bu yüzden Arzu Film'e başvurdum ve onlar bu bilgiyi verdiler sağolsunlar bana.

Sağlığı yerindeymiş ama kendisi böyle bir karar almış ve oğullarıyla kameralardan uzak, medyadan uzak bir yaşam tercih etmiş. Tabii İstanbul'a gittiğim zaman Arzu Film şirketine birebir de gitmeyi düşünüyorum. Semra Hanım böyle bir karar almış olabilir ama onu seven ve arayan bunca insan varken bence güzel yüzünü bize göstermeli yeniden öyle değil mi ?
  • HanKaĞaN kullanıcısına yanıt
    Semra Sar'ın oğullarıyla yaşadığı bilgisini Arzu Film'den aldım. Bu sayfaya gelen hemen herkes biliyor ki Semra Sar Arzu Film'e çok film çekmişti zamanında. Bende bu yüzden Arzu Film'e başvurdum ve onlar bu bilgiyi verdiler sağolsunlar bana.

Sağlığı yerindeymiş ama kendisi böyle bir karar almış ve oğullarıyla kameralardan uzak, medyadan uzak bir yaşam tercih etmiş. Tabii İstanbul'a gittiğim zaman Arzu Film şirketine birebir de gitmeyi düşünüyorum. Semra Hanım böyle bir karar almış olabilir ama onu seven ve arayan bunca insan varken bence güzel yüzünü bize göstermeli yeniden öyle değil mi ?
  • Atalay` kullanıcısına yanıt
    Bence de çok ilgi çekici. Bulmalıyız Semra Sar'ı. Televizyonlar mutlaka söyleşi yapmalı, gazeteler mutlaka röportaj yapmalı. Böyle değerli sanatçılarımızın yaşarken kıymetini bilmeliyiz. İş işten geçtikten sonra yazılacak iki satır haber veya 30 saniyelik bir televizyon haberine dönüşmemeli.

Uzun ve sağlıklı bir yaşam diliyorum Semra Hanıma da ama bence bir star sanatçı olarak, kamuya hitap etmiş ve halen de eden biri olarak bence daha fazla devam ettirmemeli medyadan uzak durma konusunu. Ama elbette o bizim için çok değerli yine de ne karar verirse saygımız sonsuz...
  • Hakan Ç. H kullanıcısına yanıt
    Birşey bulabildiniz mi ? Veya baska arkadaşlardan birşeyler bulabilen varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • KONU GÜNCELLENDİ arkadaşlar. Semra Hanım in son resimleri ilk konudadir.
  • Tebrikler hocam sonunda bulmuşsunuz.

Artık sizden, semra hanım ile bir söyleşi bekleriz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Azim :) ben de tebrik ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz korkutucu degil mi?

• forum donanımhaber konusunu memurlar.net haber yapmış ya da tam tersi de olabilir

http://www.memurlar.net/album/11255/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tüm haber siteleri bu konudan alıntı yapmış resimler burdan

• Aynen oyle zaten bizde habercilik copy+paste arastirmaci yonleri sifir+sifir.

• Hubalahubhub kullanıcısına yanıt
    bende malesef bizzat istenildiği için konudaki detayları kaldırmak zorunda kaldım ama direk dediğiniz gibi kopyala yapıştır ile izinsiz aldırlar. Yazımı bile değiştirmemişler :)
  • sizden kim istedi böyle bir şeyi?
  • İate normalde bunun bir hakki hukuku olmali intihal bu dupeduz baska bisey degil. Sen calis didin gelsin birisi ustune konsun. Cok sinirleniyorum boyle olunca.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt
    Bizzat Sencer bey.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.