Şimdi Ara

Sen Ne Dersin !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yine şıkıştım ve buraya geldim ... Kızmayın,sadece işimiz düşünce uğruyoz ama Anlayın
    Nette bu siteden başka bu tür konular hakkında bilgi almak, neredeyse İmkansız ...

Neyse; Bi kulaklık alcam, Maddi durumum itibari ile
    PHILIPS SHE 2550 ve PHILIPS SHS 3200 arasında Kaldım ...
    Ben aşağıya resimleri + Özelliklerini gircem ...
    Hangisini Tavsiye edersiniz Acaba ... Yardımcı olursanız çook Sevinirim

Philips Shs 3200
     Sen Ne Dersin !!!

Tip: Kulak içi Xip 0
    Kablo uzunluğu: 1.2 mt
    Kablo tipi: Sağlam asimetrik kablo ile rahat kullanım
    Güç Kaynağı: 3.5 mm. jak
    Taşıyıcı frekans aralığı: 20 Hz - 20 Khz

Diğer Özellik
    Rahat kullanımlı silikon yapı
    3 boyutlu her kulağa uyan yumusak çengel yapısı
    Bass tüpleri ile ekstra bas performansı
    Yüksek kalitede neodymium hoparlörler

Philips She 2550
     Sen Ne Dersin !!!

Akustik sistem : Açık
    Diyafram : Mylar dome
    Frekans tepkisi : 12 - 22 000 Hz
    Empedans : 16 Ohm
    Mıknatıs tipi : Neodimyum
    Maksimum güç girişi : 50 mW
    Hassasiyet : 106 dB
    Hoparlör çapı : 15 mm
    Tip : Dinamik
    Ses bobini : Bakır

Bağlanabilirlik
    Kablo Bağlantısı : İki paralel, simetrik
    Kablo uzunluğu : 1,0 m
    Bağlantı : 3,5 mm stereo
    Bağlantı kaplaması : Nikel kaplama
    Kablo tipi : Bakır

Arkadaşlar;
    Hepsiburada.com'da bu SHE 2550 var fakat SHS 3200 yok fakat bulunduğum ilde Bu SHS 3200 var
    Fiyatları; SHE 2550 : 10 ytl (Hepsiburada.com'da) SHS 3200: 22 YTL (burada)
    Ayrıca hepsiburada'da bu SHe 2550 için süper yorumlar var ki özelliklerden birine bu deniyo
    "Özel kulaklık sayesinde neredeyse Gömme kulaklıklar gibi Ses İzole ediliyor ve Mükemmel bir Ses kalitesi oluyor"
    Ya bu adamlar bu 10 YTL'lik She 2550'yi bu kadar övmüş ... Sizce doğrumudur :?
    Neyse ... Bana bi Tavsiye'de bulunursanız çok Sevinirim ..
    Şimdiden Teşekkürler ...

• Philips'i bi geçiceksin arkadaşım,
    O fiyat aralığında Sennheiser MX200'ü tavsiye ederim..
  • Philipsi oldum olalı sevmiyorum. Sonuçta zevk meselesi ama yinede önyargım var.
    Sennheiser mx200 tavsiye edilir
  • bence de philips'i geç, sennheiser mx200 iyi bir tercih , bende de var,memnunum(hoş boşta duruyo ama olsun ) ,güzel alet
  • Arkadaşlar; Geçen sefer yine buraya yazmıştım O zaman bi Philips aldım .. Kulakarkası oda ve Hakket iidi
    Burada 32 YTL'di ondan bende Ön yargılımısınız bilmiom ama garibimi o kadarda dşürmyin derim
    Neyse ..
    Sennheiser mx200 için Hepsiburada.com'dan baktım ve işin aslı fiyat olarak hakketn baya uygun bişiy
    Peki onun ses kalitesi nasıldır :?
    Bu arada işin aslı Pihilps Shs 3200, ondan daha hoş görünüyo yaaa

Neyse yine bizim sitede bu mx200 ile ilgili araştırma yaptım ve adamın bii bunu diyo
    "MX-200 Düşünenler okusun :

Ben IRIVER IMP-150 CDl'i Mp3 çalarımla gelen kulaklıkları kullanıyordum ve kulaklıkları iyi olmasına ragmen ergonomik değildi, uzun süre sonra kulağınızdan çıkardıgınızda "oh be dünya varmış kulagım acımışda farkında değilmişim" diyorsunuz neyse gittim Sennheiser MX-200 aldım öyle aman aman bir ses yok bence,

Şöyle karşılaştırma yapayım geçen gün Kadıköy Yazıcıoglunda bir arkadaşa Vision marka Mp3 player bakarken adam bu aletle gelen kulaklıkla aleti dinletti (bu arada beklenmedik güzel sesi vardı aletin o da ayrı ya), baktım ses çok güzel dedim bir de benim MX-200 ile dinleyeyim adamda çıkarında Sennheiser i o da merak etti çok birşey bekledik ikimizde bir taktık valla O ..çı kırık Vision marka kulaklıkla gelen alet bile bundan iyi ses veriyordu"

Yani işin aslı Kutusu ve tipi pek Kaliteli olamıyacğı konusunda şüphelenmemi sağlıyo yaaa
    Ne edim, Kafam karıştı

• Ya Allah Kahretsin .... Eski kulaklığım bozulduktan sonra önceden de hep almak istediğim
    Creative ep-630 için para topladım (hepsiburada.com'da 45 ytl civarı) ve alcam dedimki
    Ailem felan hep "ÇOOK PAHALLI, O kadar para verme, Altıüstü Kulaklık" dediler
    Ya dedikleri tuttu yada Allah'ta bunu almama engel ...
    Lanet kulaklık neredeyse 1 ay geçti halen Hepsiburada'da yok ... güzel şehrim VAN'da da Philips'den başka kulaklık yok .... Ne edim kaldım bu 2sinin arasında :s
    Şİmdi Ben ne Yapim Acaba :?
  • Arkadaşlar; Creative ep630'u gittigidiyor.com'da 30 ytl'ye buldum, adam 0 gibi temiz diyo
    Ve bu ücret bana uyuyo peki gittigidiyorun kalitesi yani garantisi gibi konularda bilginiz varmı yani
    adamdan alsam ve ürün arızalı çıksa, bu sorunu nasıl çözümlerim, hakkkanet site bu konuda sağlammı :?
  • gittigidiyordan herşey çıkabilir dostum kulaklık konusunda gerçi creative de sahte görmedim duymadım şimdiye kadar ama sitenin ürünün arkasında duracağını sanmıyorum..görüp deneyerek alma imkanın varsa öyle al yoksa sen bilirsin tabi ama riskli yine de
  • quote:

Orjinalden alıntı: slhsm

gittigidiyordan herşey çıkabilir dostum kulaklık konusunda gerçi creative de sahte görmedim duymadım şimdiye kadar ama sitenin ürünün arkasında duracağını sanmıyorum..görüp deneyerek alma imkanın varsa öyle al yoksa sen bilirsin tabi ama riskli yine de

creative'in de sahteleri varmış , aman dikkat etmek lazım,zaten sıfırı 45 civarı garantili faturalı olan ürünü gittigidiyordan almak gereksiz.

düşünün cx300 ün sahtesi dolaşıyosa adamlar bunu yapmaktan mı çekinicekler,tasarım aynı zaten,onu yapan onu da yapar

• Yani gittigidiyordan alma fikri -SAHTE- olgusu ile birleşince OLUMSUZ oluyo ...
    İşin aslı 2. El fiyatı olarak Creative EP-630 baya uygun göründü ....
    Ayrıca, Gittigidiyor'un satış sistemi "DENEME SÜRESİ" veriyomuş ... Az önce web sitelerinden OKudum.
    MERAK EDENLER BAKSIN -->http://www.gittigidiyor.com/yardim/yardim_main.php?cat=gc
    Ve eğer gerçekten site, böle bir Garanti veriyosa aslında pek bi zarar gelceğine inanmıyoum

Neyse az önce gittigidiyordan Philips Shs 3200'e baktım ... Burda 22 ytl olan kulaklık Gittigidiyorda 23 ytl
    Baya ilginç bir durum bu yaaa :D
  • bunlar olcaksa shs daha seksi duruş bakımından
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlchollicA

bunlar olcaksa shs daha seksi duruş bakımından

Haklısın O konuda :D
  • bende günlerdir araştırıyorum

sonuç olraka karar verdimki cx300 bana göre

daha ucuz bişey arıyosan she775 i öneriyorum

oda olmazsa sennheiser mx200
  • Arkadaşlar sonunda karar verdim ve gitip SHS 3200'ü aldım
    Şİmdilik beni baya memnun etti ve ne kadar çok Philips karşıtları olsada yinede işe yarar bir Marka olduğuna inanıyorum ...
    İnş. Hayırlısı ile kullanırım
    Tüm Destek ve Bilgileriniz için SoNSUZ tEŞEKKÜRler
  • hadi hayırlı olsun kardeş
  • SaoL Baba =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.