Şimdi Ara

Senaryom için biraz yardım gerekli =)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Yeni bir senaryoya başladım,gerçekten güvendiğim bir senaryo bu.Daha yeni başladım ama acemi bir yönetmenlik deneyimim sayesinde bu senaryo gerçekten muhteşem yerlere gelebilecek bir senaryo.
    Biraz aşk biraz bilim kurgu,fantastik,gerilim derken başını alıp gidiyor.

Gelelim sizden istediğim yardıma.Abi bir kadını çok seviyorsunuz ve lisede onunla 1-2 yıla yakın çıkmışsınız.Büyümüşsünüz rastgele bir yerde karşılaşıp tekrar konuşmaya başlamaşsınız bla bla bla.Sonuç olarak bu kadınla evlisiniz.Bakışlarından bile aklından geçenleri anlıyorsunuz.Bazen konuşmanıza bile gerek kalmıyor.

Muhteşem bir ilişkiniz var 1 çocuğunuz var ve 10.yılınızı kutlamak için dışarı çıkıyorsunuz.Bu kadına nasıl bir süpriz yapabilirsiniz ?

Buda sizler için ufak bir görüntü =)

Senaryom için biraz yardım gerekli =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi majeste0990 -- 24 Şubat 2014; 0:01:31 >

• Nerdesiniz forumun zehir çocukları ?
  • Daha yapılacak sürprizi bulamıyorsan hikayenin geri kalanını yazmak hayli zor olacak gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Daha yapılacak sürprizi bulamıyorsan hikayenin geri kalanını yazmak hayli zor olacak gibi

Geri kalanı hazır bu çok önemli değil ama izleyiciyi ekranda tutabilmek için yaratıcı şeylere ihtiyacım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: majeste0990

quote:

Daha yapılacak sürprizi bulamıyorsan hikayenin geri kalanını yazmak hayli zor olacak gibi

Geri kalanı hazır bu çok önemli değil ama izleyiciyi ekranda tutabilmek için yaratıcı şeylere ihtiyacım var.

Anladım. Ben de yazıyorum bu tarz senaryolar ama benimki genelde orta çağ odaklı o yüzden pek yaratıcı bir fikir bulamadım 1 çocuğu olan evli bir çift 10. yılını kutlayacak adam ne yapabilir acaba Tanıştıkları okula gidebilir mesela. Okul hafta sonuysa veya boş ise bir sınıfa girip adam sınıfı romantik şeylerle donatabilir. Kadını alıp oraya gidebilir ve pasta kesebilirler ardından hoş bir hediye verilir geçmiş yadedilir falan filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 24 Şubat 2014; 0:30:06 >

• quote:

quote:

quote:

Anladım. Ben de yazıyorum bu tarz senaryolar ama benimki genelde orta çağ odaklı o yüzden pek yaratıcı bir fikir bulamadım 1 çocuğu olan evli bir çift 10. yılını kutlayacak adam ne yapabilir acaba Tanıştıkları okula gidebilir mesela. Okul hafta sonuysa veya boş ise bir sınıfa girip adam sınıfı romantik şeylerle donatabilir. Kadını alıp oraya gidebilir ve pasta kesebilirler ardından hoş bir hediye verilir geçmiş yadedilir falan filan.

İşte olayda bu zaten benimde aklıma ilk gelen fikir buydu.Ama farklı olmalı.10 kişiden 9 u aynı şeyi düşünür.İzleyici fazlasını bekler.Herşeyin fazlasını buna ulaşmamız gerek.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İşte olayda bu zaten benimde aklıma ilk gelen fikir buydu.Ama farklı olmalı.10 kişiden 9 u aynı şeyi düşünür.İzleyici fazlasını bekler.Herşeyin fazlasını buna ulaşmamız gerek.

Bu tür romantizm içeren konularda pek yetenekli olmadığım için sıradan örneklerden başka birşey gelmiyor aklıma Yoksa farklılık ve okuru şaşırtma konusunda fazlasıyla iddialıyım Bu konuda benden ekmek çıkmaz başkasına kaldı iş Normalde de böyle romantik sürpriz yapan biri değilimdir.

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

takip

takip derken ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

takip

takip derken ?

O sapık.Ara sıra böyle takip ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @iamburak Yardım etmen bile büyük bir incelik teşekkürler.

@İlluminati Çaycısı Anladımm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.