Şimdi Ara

Sence ! Dünyadaki En iyi 5 korku Filmi ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
6
Favori
100.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Korku filmleri ruhlu, şeytanlı vs olmazsa genelde hiç korkmam. Amityville Horror bu konuda iyidir mesela.

Ama izlerken en çok tırstığım filmler Musallat ve Drag Me to Hell olmuştu.

Musallat insanda etki bırakıyor hikayesi filan olunca gerçekten korkutucu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miralay25

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Korku filmleri ruhlu, şeytanlı vs olmazsa genelde hiç korkmam. Amityville Horror bu konuda iyidir mesela.

Ama izlerken en çok tırstığım filmler Musallat ve Drag Me to Hell olmuştu.

evet ama en babası beyin dalak çıkacak.

görende bizi gerçektenmi adam kesiyor zannedecekler.

sana önerebileceğim güzel filmlerden biri sanda uyacağını ümit ediyorum.

Sence ! Dünyadaki En iyi 5 korku Filmi  !

İlk defa görüyorum bu filmi kaç yılında gösterime girdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LuX Aeterna

1) Silent Hill (özgün tarz olarak.)
    2) The Mist (Paralel uzay kavramı arka planda işleniyor.Bu konuya ilgili olanlar varsa pm atsın başka filmlerde tavsiye edebilirim.)
    3) Descent (Mekan olarak gayet başarılıydı.The ruins filmide Descent ı beğenenlere tavsiye.)
    4) Tepenin Gözleri 2 (Bir grup eleman topluluğu ve başından geçen maceralar tarzında;Wrong Turn 1,2 ,See no Evil vs.gibi.)
    5) Haute Tension (Bol kanlı Fransız yapımı filmlerden.Tarzının en iyilerinden;İnside,Frontiers vs..gibi.)
    6) Rec (El kamerası çekimi tarzda olan Cloverfield gibi.)
    7) The Exorcism of Emily Rose (Yaşanmış bir olaydan esinlenerek.)

Hop adamsin

• İBO İLE GÜLLÜŞAH

AVANAK APDİ

BENİM VAZGEÇİLMEZ İKİLİM BU.......

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkerring

quote:

quote:

miralay bu sana. hosuna gider diye dusundum. ama korkma sakın. sakin ol.

http://forum.donanimhaber.com/m_54181363/mpage_1/f_/key_//tm.htm#54181363

yalnız dalga geçer gibi bu tür videolarla bana gösterene bak

yuh artık sana ne diyim bide akademisyen olacak hiç yakışmıyor sana o öğrencilere allah sabır versin.Yalnış ders görüyorlardır herhalde

senin anladığın dil o. ben tasvip ettiğim ya da izlerken korkugum için gostermedim sana. senin dilinden konusmaya calısıyorum. ögrencilerimin sabırlı olmasına da gerek yok. işletme dersleri anlatıyorum. ve senden daha iyi anlıyorlar. bu son mesajım bu konuda. seni kendi haline bırakıyorum. izle izle kork sen.

Sen ne diyon allahını seversen

Belli oluyor burdan allah akıl fikir versin ne diyeyim.

Şu an varya çok sesli gülüyorum.Hangi üniversitedesin.Korkunun tanımını daha yapımayan biri işletme dersini nasıl anlatır hayret.Yine söylüyorum öğrencilere Allah sabır versin.Senin gibi akademisyenleri çok gördüm merak etme

Biz o yollardan geçtik kardeş

Konu ne biz ne tartışıyoz geldiğimiz noktaye bak

KORKU FİLMİNİ BİLDİĞİN GİBİ TANIMLA ARTIK UZATMA EN KORKUNÇ FİLMİN TANIMINI YAPIN DİYOR ADAM SEN NE TARTIŞIYORSUN

AŞK FİLMİDE KORKU FİLMİDİR TAMAM OKEY.

• quote:

Orijinalden alıntı: yetter

İBO İLE GÜLLÜŞAH

AVANAK APDİ

BENİM VAZGEÇİLMEZ İKİLİM BU.......

• o bu değilde,artık korku gerilimden zevk alamaz oldum,nedense aklıma hep kurmaca olduğu en başta geliyor.hep öncesinde bunu düşünüp izliyorum ve zevk alamıyorum var mı benim gibi olan. tek gerildiğim ful konsatre izlerken pat birinin çıkması misal gerisi tırt. filmlerden korkmam sonuçta neyden korkacaksın karşında oynuyor işte seneryo kurmaca.sadece gerilirsin ki iyi adapte olursun.işte bende gerildiklerimi yazayım.
    13 cuma. bunun en son yapımı sanırım 2009du tam emin değilim ama güzel gerilim.
    sonrasında kan gölü var. dizi olarak yeni çıkan amerikan korku hikayesi var.iki bölümdür sağlam geriyor şimdilik 4 bölüm bitti.yerli olarak musallat belki.

ancak derseniz ki böbrekli olsun beyinli olsun sevgililer günü katliamı olabilir.uzunluğu içinde güzeldir.sonra testere serisi olabilir.full bi gün ayırım 1 den 7ye kadar izleyin :D otel serisi olabilir.

sırp filmi vardı bilenler bilir yasaklı listenin başını çeker,onun sonu bile dramlıydı fena değil izlenir.

ne bilem anlamsız geliyor bi filmden nasıl korkulur bu yüzdende zevk alamıyorum zaten.

pananormal act. abartılacak kadar değil.çok tırsan olmuş ama yok bende kesmedi.

size kan gölüyle ilgili bi anımı anlatam madem ismi geçti. filmdeki sahne şu : kızın katillerden kaçar,telefona sarılır telefon eder ve açan olmaz küfürü basıp telefonu kapar. gecenin bi yarısı tam bu sahnede kız aramayı yapıyor filmde , gerçekte evin telefonu çaldı !!! harbi tırstım ama :D açan olmadı bende kalkmadım kız telefonu kapadı telefon sustu. böyle denk gelmişti anlatılmaz yaşanır denir ya vay be ne gündü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 1 Kasım 2011; 23:41:53 >

• musallatta anlamadığm bi kısım var sorayım bari.
    hani oğlan ölüyor ya banyoda küvette.o , o sıra almanyada ölmüyor mu ? yaşlı hoca almanyaya mı gidiyor ? yoksa oğlanı türkiyeye mi getiriyorlar ? türkiyede ölüyorsa türkiyeye ne zaman geliyolar yahu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yuh artık sana ne diyim bide akademisyen olacak hiç yakışmıyor sana o öğrencilere allah sabır versin.Yalnış ders görüyorlardır herhalde

senin anladığın dil o. ben tasvip ettiğim ya da izlerken korkugum için gostermedim sana. senin dilinden konusmaya calısıyorum. ögrencilerimin sabırlı olmasına da gerek yok. işletme dersleri anlatıyorum. ve senden daha iyi anlıyorlar. bu son mesajım bu konuda. seni kendi haline bırakıyorum. izle izle kork sen.

Şu an varya çok sesli gülüyorum.Hangi üniversitedesin.Korkunun tanımını daha yapımayan biri işletme dersini nasıl anlatır hayret.Yine söylüyorum öğrencilere Allah sabır versin.Senin gibi akademisyenleri çok gördüm merak etme

KORKU FİLMİNİ BİLDİĞİN GİBİ TANIMLA ARTIK UZATMA EN KORKUNÇ FİLMİN TANIMINI YAPIN DİYOR ADAM SEN NE TARTIŞIYORSUN

Gereksiz konuşma. Oldugum yere bak. Oldugun yere bak. İskembeden sallama. Asıl ben sana gülüyorum. Sana korkunun tanımını yapan mı oldu. Sen sesli gülmeye devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xbrldnsthere -- 2 Kasım 2011; 0:20:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Gereksiz konuşma. Oldugum yere bak. Oldugun yere bak. İskembeden sallama. Asıl ben sana gülüyorum. Sana korkunun tanımını yapan mı oldu. Sen sesli gülmeye devam et.

Olduğum yerde belli senin olduğun yerde belli herşey net ve açık.Sen böyle devam ettikce ben hep sesli gülecem.

Neyse

• 1 - Blair Witch
    2- Paranormal Activity
    3- Kolpaçino
    4- DESTERE
    5- Evim evim güzel evim
  •  Sence ! Dünyadaki En iyi 5 korku Filmi  !

Çoğu arkadaşın yazdığına katılıyorum. İlaveten bu iki filmi de tavsiye ederim.
  • Paranormal Activity1
    The Hills Have Eyes
    Wrong Turn 4
    Saw1
    The shining
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

musallatta anlamadığm bi kısım var sorayım bari.
    hani oğlan ölüyor ya banyoda küvette.o , o sıra almanyada ölmüyor mu ? yaşlı hoca almanyaya mı gidiyor ? yoksa oğlanı türkiyeye mi getiriyorlar ? türkiyede ölüyorsa türkiyeye ne zaman geliyolar yahu ?

Adam Türkiyede ölüyor.
    3 harfli adamın üzerine çok gelmeye başlayınca Türkiye'ye gidiyor nişanlısı var hem Türkiye'de,ama film konusuda zaten 3 harfli adamın sevdiği kıza aşık kızla adamın silüetinde görünüp evleniyor,adamı herkes Türkiyede zannediyor aslında Almanya'ya çalışmaya gidiyor.Yaratık adamın yerine geçip kızla evleniyor adam Almanyadayken,Türkiyeye dönüş yaptığında oyunu bozulmasın diye adamı öldürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

bana halka dışında hiç bir film korkunç gelmiyor. Çoğu kişinin korku sandığı testere serisine de hayranım, bana hayatımın önemini anımsatan başka bir film olmamıştı.

TESTERE mi ?

testere filminin serisinin üzerine roman bile yazabilirim bence dünyanın açık ara en iyi serisi

hayatın değerini insanlara bu kadar güzel anlatan başka film görmedim

jigsaw gibi insanlar keşke bizim hayatımızda da olsa

kesinlikle sözlerine katılıyorum kısaca

jigsaw insanları yaptıkları hatalardan dolayı cezalandırıyor ama çok piskopatça yöntemleri var adamın

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: michael scofield77

quote:

Orijinalden alıntı: moondalina

bana halka dışında hiç bir film korkunç gelmiyor. Çoğu kişinin korku sandığı testere serisine de hayranım, bana hayatımın önemini anımsatan başka bir film olmamıştı.

TESTERE mi ?

testere filminin serisinin üzerine roman bile yazabilirim bence dünyanın açık ara en iyi serisi

hayatın değerini insanlara bu kadar güzel anlatan başka film görmedim

jigsaw gibi insanlar keşke bizim hayatımızda da olsa

kesinlikle sözlerine katılıyorum kısaca

jigsaw insanları yaptıkları hatalardan dolayı cezalandırıyor ama çok piskopatça yöntemleri var adamın

psikopatça falan değil direk hakettikleri şekilde ve dahice
    ve bu sınavdan kurtulan geçen insanlar o an hayatın değerini çok daha iyi anlıyorlar
    keşke bugünkü adalet sistemi de böyle dahice ve hayatın değerine öğreten şekilde olsa
    emin ol insanlar suç işlemeyi bırak suç işlemenin yanından bile geçmezler

BENCE TESTEREYİ BENZER FİLMLERLE KARŞILAŞTIRMAYIN (HOSTEL MESELA TAMAMEN VAHŞET ÜZERİNE )

ancak testere tam bir zeka ve hayat ürünüdür

• Phoonk
  • Shutter ve Musallat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Out Of OrdeR

İlk 5'imi oluşturmakta gerçekten zorlanıyorum fakat REC'in gereğinden fazla abartıldığını düşünen tek kişi benmiyim?

REC bence resmen kötü bir filmdir.
    Bööööyyttt diye bağırarak korkutmaya çalışan, anlık irkilten film.

Benim ilk 3'üm

Musallat
    D@bbe
    Şeytan

Musallat hariç gerisi çöp film fiyasko

Şeytan dediğim The Exorcist. Buna fiyasko diyorsan, korku filmi üzerine konuşma hakkın yok bence.

• Resident Evil korku mu(Korkan varsa yuhhhhhhhhh)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.