Şimdi Ara

Sence Hangisini Alsam Yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt Kararsız kaldım Hp nin tekçe ekran kartı kötü ondan kaybediyo Ama asus iyi ekran kartı kafam karıştı nolur yardım
     Sence Hangisini Alsam Yardımm Sence Hangisini Alsam Yardımm

• Ekran kartına baktığınıza göre oyun var işin içinde bunlarda kim olsa asus denir.Donanım olarak ekran kartı işlemci ram asus iyi durumda bu seçeneklerde kararsız kalınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 12 Eylül 2015; 21:38:57 >
  • Ekran kartına baktığınıza göre oyun var işin içinde bunlarda kim olsa asus der.Donanım olarak ekran kartı işlemci ram asus iyi durumda bu seçeneklerde kararsız kalınmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 12 Eylül 2015; 21:38:32 >
  • Asus evt güzel ama Ben buyuk bağzalardan alcam yani int almayı sevmiyorum tavsiyede etmiyorum eskişehirde oturuyorum burda bulabilirmiyim acaba
  • Asus evt güzel ama Ben buyuk mağzalardan alcam yani int almayı sevmiyorum tavsiyede etmiyorum eskişehirde oturuyorum burda bulabilirmiyim acaba
  • Madem böyle bir kriteriniz var neden bu seçeneği koydunuz?
    O mağazalarda Freedos bulmazsınız gold mağazası varsa bir bakınhttp://www.gold.com.tr/asus-x550jx-xx099d-notebook_u
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    Ya ben Hp almaya karar vermiştim tam alıyodum sonra bunu arkadaş attı daha iyi daha hoşuma gitti eskişehirde bulabilirmiyim ki die düşünüyorum işte int almayı hiç sevmem eskişehirde olsa pc hemn alcamda işte yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hangisi sizce
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.