Şimdi Ara

[Send error] hatası yardım....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yardım edermisiniz napıcam oyuna giriyorm bir yere ışınlanırken yada return çektiğimde dolma ekranı geliyorya o bitiyor sonra oyundan atıp bu hatayı veriyor n yapa bilirim ???

• dahmin yürütecek olursam ekran kartından dolayı bu hatayı veriyor birde
    oyuna start demeden önce ekran ayarlarını değiştir biraz basite al dene aynı hatayı verecekmi....
  • grafik ayarları 1 de oluncada 2 de oluncada aynı hatayı veriyor çözünürlüğünü biraz düşüryim bide öle deniyim... teşekkürler
  • geçişlerde oluyo dediğin için bu yorumu yaptım deneyip bilgi verirsen sevinirim... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadenizkaplani -- 24 Mart 2010; 18:12:07 >
  • sorun devam ediyor ve berbat oluyor oyun çok orantısız herşey
  • directx yüklümü makinada
    yada ekran kartının driverı tam olarak yüklümü

Hatanın Olabilecek Nedenleri ve Çözümleri.. ;

1 - Silkroad klasörü içindeki senderror aslında oyunda client,no dc ve illegal bot kullananları joymax`a ihbar eden bi program.klasörün içinden senderror uygulamasını silin bakın düzelecektir. Bu arada her oyuna girip çıktığınızda klasör içinde RD klasörü çıkıyor.onu silmeyide unutmayın..

2 - Bu hatayı ekran kartını güncellemediğiniz sürece hep alırsınız,mesela 1 hafta düzgün oynarsınız sonra tekrar bu hatayı alırsınız sonra tekrar bir müddet düzgün oynarsınız sonra yine aynı hata.Birde mesela pc niz çok yavaşsa hotana ve diğer şehirlere girdiğinizde donup kalıyorsa bu hatayı alırsınız oda ekran kartının düşüklüğündendir.

3 - Oyunu Kaldırıp Yeniden Kurmayı Dene bide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadenizkaplani -- 25 Mart 2010; 18:42:52 >

• hayır ya bu hatacı client den dolayı veriyo sen sro klasöründeki clienti sil baska client at düzelir !! baska bi derken aynı clienti baska yerden indirecen mesela sro client 1.244 download yazacan indirecen eskisininb yerine atacan
  • adam oyunu düzgünce oynuya biliyo ama sadece geçişlerde sorun yaşıyomuş
    yani oyun çalışıyo
  • yaw bu ekran kartı ve ana kartın bios larından ve versiyon ları ile alakalı ola bilirmi??
  • ARKADAŞLAR Vsro Mbot Mirror Sender Hatası almamak için mbotu çalıştırın > hıc bir şekilde karakter config ayarlarını yüklemeden sadece başlat deyin oyuna giriş yapıp kullanıcı adı-şifre kısımlarını doldurun sonra karakter bilgilerini ayarları yükle deyip girin sorunsuz şekilde bağlanırsınız ve hatada almazsınız. Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.