ya benim hala gelmedi 15 inde yola çıktı diye mail geldi ama hala yok. bodrum da oturuyorum
@lethegrn, 21 ekimde verdiğin sipariş nasıl 24 ekimde geldi?İlk önce Pre-order yapanları göndermiyorlar mı bunlar...
Biraz önce telefon geldi.Ayın 15'inde verdiğim sipariş bugün itibariyle ilgili adrese ulaştı inşallah akşama oynamaya başlıyacaz.
Senditten alınan oyunların TR 'ye faydası yokmuş. Senditten (ya da bunun gibi sitelerden) sipariş edilince sipariş ettiğin ülkenin hanesine yazılıyormuş orijinal oyun satımı. İmkanı olan varsa senditten almasın lütfen. D&R dan filan almaya gayret edelim. Yoksa biz daha çook bekleriz TR ligini, saracoğlunu PES'te.
@yucel0635, Türkiyeden 1 oyun alacağıma sendit.com'dan 2 oyun alırım.Burada beni ilgilendiren cebimden çıkan paradır.Sendit.com'un belirlediği fiyata bakın birde aral'ın fiyatına.Aral binlerce oyun getirtiyor kimbilir tanesi kaça geliyor onlar için,adamlar resmen üzerine %200-300 kar koyuyorlar,sendit.com'da kargo dahil 40ytl ve bu adamlar bile bu üründen en az %50 kar ediyorlardır.
quote:
Orjinalden alıntı: n1ghtfall
@yucel0635, Türkiyeden 1 oyun alacağıma sendit.com'dan 2 oyun alırım.Burada beni ilgilendiren cebimden çıkan paradır.Sendit.com'un belirlediği fiyata bakın birde aral'ın fiyatına.Aral binlerce oyun getirtiyor kimbilir tanesi kaça geliyor onlar için,adamlar resmen üzerine %200-300 kar koyuyorlar,sendit.com'da kargo dahil 40ytl ve bu adamlar bile bu üründen en az %50 kar ediyorlardır.
Haklısınız tabiki. Aralın yaptığı şey savunulamaz. Ama ben diyeyim dedim yinede. İmkanı olan varsa diyede kaloınca yazmıştım
Şimdi yeniden okudumda yazdıklarımı bir anlık gazla yazmışım,sinir oluyorum türkiyedeki oyun fiyatlarına napiyim .
Aslında herkesin elinden geldiğince yurtdışına yönelmesi gerek.Alımlar oraya doğru kayarsa belki Aral fiyat politikasını yeniden gözden geçirmeye başlar.İmkanı olanın türkiyeden alması sadece Aral'a yarar ve fiyatlarda uzunca bir süre düşüş görmeyiz.Düşünsene PES2009'un fiyatı 80ytl yerine 35-40ytl olsa,türkiyedeki PES potansiyelinide düşündüğünde o oyun çok fazla satış rakamlarına ulaşır.Sanırım Aral hala türkiyedeki oyun ve oyuncu potansiyelinin farkında değil ve güvenemyip az satılır korkusuyla yüksek fiyat belirliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: n1ghtfall
@lethegrn, 21 ekimde verdiğin sipariş nasıl 24 ekimde geldi?İlk önce Pre-order yapanları göndermiyorlar mı bunlar...
Biraz önce telefon geldi.Ayın 15'inde verdiğim sipariş bugün itibariyle ilgili adrese ulaştı inşallah akşama oynamaya başlıyacaz.
vallaa bende bilmiyorum.gelecek haftasonuna doğru gelir diye tahmin ediyodum ama gelmiş.gerçi bi faydasını göremedik.legend modda 4lü multi yapayım dedim.girdim polonyalı,portekizli,ispanyol ben takılıyoruz.bi gol attım bi de asist.tak diye elektrikler gitti.eşylarımı toplamaya başladım direk.kapıkuleye az kaldı.kaçıyorum bu ülkeden.ondan öncede blogger olayı var tabii.heee öğrenim kredisinin 5milyarlık borcuyla,askerlik kağıdımında aynı gün gelmesi de ayrı konu
Elektrik kesintisi için imkanın varsa k. güç kaynağı önerebilirim ama diğerleri için bir tavsiyem yok .1-2 seneye bana da gelicek kredi borcu ödemesi bakalım ben napıcam,şimdiden kenara paramı koysam diyorum .
site guvenilir arkadaslar. ARkadasım WoW un BC paketi cıktıgında almıstı burdan. Oyun gelmedi bi sure gec kalındı. PTT'de katkıda bulundu tabi. Bizim elemanda mail'le soyledi hala gelmedi diye. tekrar yolladılar oyunu. İlk yolladıkları da geldi bu arada. iki tane eline geçmiş oldu BC'den:)
benim siparişimede 15/10/ 2008 de despatched denilmişti 24 ü itibari ile iş yerime gelmiş, ürünü alan arkadaşlara bir sorum olacak, bana gelen üründe zarf kapalı ve gayet güzel paketlemesi yapılmıştı ama gelen dvd nin üzerinde jelatini yoktu acaba sizinkilerde orjinal dvd kabı jelatinle kaplımıydı, ürün ellerine geçmiş arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim saygılar
gelen oyunlar hep jelatinsiz zaten. Sendit şu ana kadar oyunları jelatinsiz yollamıştır çoğunlukla o yüzden bir kuşkunuz olmasın. Bu arada ptt allah tosun etsin seni 16sında gönderilen kargo hala gelmedi vandaki adam almış sendit'ten oyunu oynuyor biz hala kargo bekliyoruz.
quote:
Orjinalden alıntı: juzam1907
gelen oyunlar hep jelatinsiz zaten. Sendit şu ana kadar oyunları jelatinsiz yollamıştır çoğunlukla o yüzden bir kuşkunuz olmasın. Bu arada ptt allah tosun etsin seni 16sında gönderilen kargo hala gelmedi vandaki adam almış sendit'ten oyunu oynuyor biz hala kargo bekliyoruz.
sağol senin kargonda inş. enkısa sürede gelir
benim de geldi en sonunda .
Benim oyun da gelmedi henüz.Arkadaşlar bunlar normal posta ile mi geliyor yoksa PTT Kargo ile mi ?
birakin 35i 1 lira etmez bu oyun cok kotu
quote:
Orjinalden alıntı: mannycalavera
quote:
Orjinalden alıntı: mannycalavera
sen yanlıs konudasın galiba. burası pes 2009 konusu
quote:
Orjinalden alıntı: Lionheart
Benim oyun da gelmedi henüz.Arkadaşlar bunlar normal posta ile mi geliyor yoksa PTT Kargo ile mi ?
18 inde despatch edildi hala bekliyorum bende
quote:
quote: