Şimdi Ara

Seneye 4-2-3-1 isteyenler.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imparatorlak

Takımda Drogbadan başka tek forvet oynayabilecek bir oyuncu yok. Kaldıki gelecek sezon sonu futbolu bırakacak. Ayrıca Elmander büyük ihtimal bu sene sonu gider. Drogbaya tek forvet oynayacak kaliteli bir yedek olmadıkça tek forvet bize uymaz. İçeri kat edebilen, 2 kanat oyuncusu, Drogba'ya iyi bir yedek, defansa takviye ve Melo yada yerine yeni bir oyuncu almanın maliyeti bizi aşar. Birde yabancı sayısı konusu var.

Fatih Terim'in çift forvet sevdasını, eldeki kadroyuda düşününce 4-3-1-2 şu an için en uygun oyun sistemi. Umut'la yeniden anlaşılır, Burak satılmazsa, Melo ya da Melo'ya bir alternatif alınırsa, yerli olarakta Alper takviyesi gelirse yeterli olur. Hem takım sisteme alıştı takım. Defansa da yeni takviyeyle Avrupada aynı başarıyı tekrarlayabiliriz.

hocam ben bu seneden değil seneye oyanancak sistemden bahsediyorum. farkındaysan. maliyet konusuna gelince bu sene dünya gençler şampiyonası var. gitsin fatiih terim alsın ordan bir yedek.

anlatamadığım eğer hedef cl yarı final ise konuşalım. lig kupası ziraat kupası ise siz haklısınız. sneijderi satalım yekta yeter bize.

• quote:

Takımda Drogbadan başka tek forvet oynayabilecek bir oyuncu yok. Kaldıki gelecek sezon sonu futbolu bırakacak. Ayrıca Elmander büyük ihtimal bu sene sonu gider. Drogbaya tek forvet oynayacak kaliteli bir yedek olmadıkça tek forvet bize uymaz. İçeri kat edebilen, 2 kanat oyuncusu, Drogba'ya iyi bir yedek, defansa takviye ve Melo yada yerine yeni bir oyuncu almanın maliyeti bizi aşar. Birde yabancı sayısı konusu var.

Fatih Terim'in çift forvet sevdasını, eldeki kadroyuda düşününce 4-3-1-2 şu an için en uygun oyun sistemi. Umut'la yeniden anlaşılır, Burak satılmazsa, Melo ya da Melo'ya bir alternatif alınırsa, yerli olarakta Alper takviyesi gelirse yeterli olur. Hem takım sisteme alıştı takım. Defansa da yeni takviyeyle Avrupada aynı başarıyı tekrarlayabiliriz.

+1905

ayrıca bizim takımdaki kanatlar daha çok orta saha kanat özellikli pas yaparak içeriye yaklaşan türde. alper potuk eğer alınırsa hem topu ileri taşıyabilen hem de pas yapabilen orta saha özellikli bir oyuncu olur. bana göre çok da başarılı olur fakat selçuk-sneijder-melo orta sahasında kendine yer bulması için ya hamit in yerine oynatılır ya da forvetlerden biri kesilir başka çare göremiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

quote:

+1905

ayrıca bizim takımdaki kanatlar daha çok orta saha kanat özellikli pas yaparak içeriye yaklaşan türde. alper potuk eğer alınırsa hem topu ileri taşıyabilen hem de pas yapabilen orta saha özellikli bir oyuncu olur. bana göre çok da başarılı olur fakat selçuk-sneijder-melo orta sahasında kendine yer bulması için ya hamit in yerine oynatılır ya da forvetlerden biri kesilir başka çare göremiyorum.

+1

kanatlara takviye lazım acil.

• Çok katı bir şekilde desteklediğim formasyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: Didier Drogba

quote:

hocam ben bu seneden değil seneye oyanancak sistemden bahsediyorum. farkındaysan. maliyet konusuna gelince bu sene dünya gençler şampiyonası var. gitsin fatiih terim alsın ordan bir yedek.

anlatamadığım eğer hedef cl yarı final ise konuşalım. lig kupası ziraat kupası ise siz haklısınız. sneijderi satalım yekta yeter bize.

Bende gelecek sezondan bahsediyorum. Drogba bir yıl daha oynayacak evet ama ya sakatlanırsa, ya cezalı olursa nolacak? Biz bu filmi Nonda gönderildikten sonra da gördük. Elindeki formda bir Türk forveti gönderip macera aramaya gerek yok. Ama yabancı sınırı kalkar, Burak da iyi bir paraya satılırsa ben de isterim tek forveti ama maliyeti ne olacak;
    2 kanat için 20 milyon Euro
    Melo 5 milyon Euro
    Sol bek ve Defansa 10 milyon Euro
    Alper 6 milyon Euro
    Drogbaya alternatif en az 5 milyon Euro
    Umut 3 milyon Euro
    Toplam 49 milyon Euro Burak 20 milyona gitti desek 29 Milyon sırf kulüplerine vermek mümkün değil. Bunun imza bedeli, menajer ücretinide eklersek 35 milyon Euroya gelir. Bunların bir de maaşları var.

Üst düzey bir takım için en az böyle bir maliyet çıkar.

Onun yerine en az bir sene daha eldeki kadro bozulmadan 4-3-1-2 çok daha mantıklı. Bu kadroyla çeyrek final yaptıysak, birazda kura şansı ve yeni takviyeler ile Yarı finali zaten zorlayabiliriz. Öncelikle tecrübeli, kontratı bu yıl bitecek olan oyuncular ile anlaşıp, eksik kalan yerlere kaliteli oyuncular almak, takımın iskeletini bozmamak daha iyi.

• quote:

quote:

quote:

Bende gelecek sezondan bahsediyorum. Drogba bir yıl daha oynayacak evet ama ya sakatlanırsa, ya cezalı olursa nolacak? Biz bu filmi Nonda gönderildikten sonra da gördük. Elindeki formda bir Türk forveti gönderip macera aramaya gerek yok. Ama yabancı sınırı kalkar, Burak da iyi bir paraya satılırsa ben de isterim tek forveti ama maliyeti ne olacak;
    Melo 5 milyon Euro
    Alper 6 milyon Euro
    Umut 3 milyon Euro
    Toplam 49 milyon Euro Burak 20 milyona gitti desek 29 Milyon sırf kulüplerine vermek mümkün değil. Bunun imza bedeli, menajer ücretinide eklersek 35 milyon Euroya gelir. Bunların bir de maaşları var.

Onun yerine en az bir sene daha eldeki kadro bozulmadan 4-3-1-2 çok daha mantıklı. Bu kadroyla çeyrek final yaptıysak, birazda kura şansı ve yeni takviyeler ile Yarı finali zaten zorlayabiliriz. Öncelikle tecrübeli, kontratı bu yıl bitecek olan oyuncular ile anlaşıp, eksik kalan yerlere kaliteli oyuncular almak, takımın iskeletini bozmamak daha iyi.

hocam iyi hoş söyluyosunda. genç bi oyunucu almırsak hadi kötü çıkarsa şans demek yerine kurada iyi takım çıksın diye dua etme şansını tercih ediyosun.

walla keşke çeyrek final yapalımda 4 3 1 2 olsun ama benim fikrim 4 3 1 2 de bizim bu üçlü defans ve hucumu pek yapamıyor.

bu sene oynadığımız en üst düzey maç ispanya real maçı. (dr wesleyden sonra). maça bir bak. sneijder tek başına çift önliberonun yanında kayboldu. melo selçuk yanına gitti top kaybettin ilk yarı iki gol yedin. mesut öizl ronaldo anında semih dany karşısına çıkıverdi.

zaten 4 3 1 2 yi oynayamadık sneijder çıktı 4 5 1 oynadık 3 5 2 oynadık hatırlarsan. 4 3 1 2 yi reale karşı oyanamadık ki hocam.

bu takım avrupada 4 3 1 2 oynayamaz. oynayamadı zaten reale karşı. iddia etmiyorum olanı soyluyorum.

tek forvet kötü değil hocam. maliyetlere gelince. hocam çeyrek final için 50 milyon euro ayırdı başkan. dorgba sneijder varken ya bi level atlayacaz yada atlayamayacaz. roben gervinyo gelsin. alper gökhan serdar gelsin. maaşlara gelince riera nın maaşı 3 milyon euro hocam. gönder onu o parayı gervinyoya ver.

yani 4 2 3 1 bize lazım. drogbanın yedeği kim olur. walla gervinho gerekirse geçer oraya. bazı maçlarda. senin üçlün sneijder roben ise sorun olmaz kaldırır.

• yabancı sınırlaması kalkmasi lazım cl de final istiyorsak ya da çeyrek yarı final de real madrid,barca , münih ,gibi takımlar gelmemeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar formda bir Real Madrid'le deplasmanda hiçte fena oynamadık. Penaltılar verilse, girilen pozisyonların biri gol olsa başka türü olabilirdi. Kura şansından burdan bahsediyorum. Ne kadar iyi bir takım da kursan çeyrek finalde yine Madrid geldi mi, gerek hakemler gereksede Madridin daha kaliteli ayakları izin vermiyor.
    Basının 50 milyon Euro transfer bütçesi savsatalarına inanmak mümkün değil. 2 senedir güzel para geliyor olabilir ama hala borçlu olduğumuzu da unutmamak gerekir.

Yine tekrarlıyorum bende isterim bir kanada Draxler bir kanada Robbeni ama pek ihtimal vermiyorum. Keşke

Muslera
    Ebue Semih Transfer Transfer
    Selçuk Melo
    Robben Sınayder Draxler
    Drogba

takım böyle olsa derimde ne maddi şartlar ne de yabancı sayısı buna imkan veriyor. En azından bir sene daha(defansa bir yerli)

Muslera
    Selçuk Melo Hamit (Alper)
    Sınayder
    Burak Drogba

daha mantıklı duruyor

• quote:

Bu kadar formda bir Real Madrid'le deplasmanda hiçte fena oynamadık. Penaltılar verilse, girilen pozisyonların biri gol olsa başka türü olabilirdi. Kura şansından burdan bahsediyorum. Ne kadar iyi bir takım da kursan çeyrek finalde yine Madrid geldi mi, gerek hakemler gereksede Madridin daha kaliteli ayakları izin vermiyor.
    Basının 50 milyon Euro transfer bütçesi savsatalarına inanmak mümkün değil. 2 senedir güzel para geliyor olabilir ama hala borçlu olduğumuzu da unutmamak gerekir.

Yine tekrarlıyorum bende isterim bir kanada Draxler bir kanada Robbeni ama pek ihtimal vermiyorum. Keşke

Muslera
    Selçuk Melo
    Robben Sınayder Draxler
    Drogba

takım böyle olsa derimde ne maddi şartlar ne de yabancı sayısı buna imkan veriyor. En azından bir sene daha(defansa bir yerli)

Muslera
    Selçuk Melo Hamit (Alper)
    Sınayder
    Burak Drogba

daha mantıklı duruyor

defansa serdar çakır yada ömer toprak sol beke alacaksın u20 den direk koyacaksın. nasıl gençler aldı koydu ahmeti aynı ööle. eboue yerine hamit. bunlara kabulum. ama illa kanatlar illa kanatlar diyorum. draxler olmazda gervinho roben gelsin yeter.
    melo da kalsın. bu kadro çeyreği oynar. ondan sonrasına ondan sonra bakarız. diyorum hocam.

• quote:

quote:

quote:

Melo 5 milyon Euro
    Alper 6 milyon Euro
    Umut 3 milyon Euro

Drogbaya alternatif, sol bek ve stoper için 5 milyon belirlemişsin. 5 milyonluk adamlar yetmez bu kadroya. Bu kadar fazla sayıda adam alma lüksümüz yok. Az ama öz transfr yapmalıyız. 50 milyonu 4 adam transferine harcayalım ama kaliteli adamlar alalım.Takım 2 senelik oldu. Artık bu iskeletin üzerine nokta transfer yapmalıyız yoksa her şey silbaştan olur. Geçen seneki kanat transferleri tutmuş olsaydı kanatlı sistemin üzerine gidilebilirdi ama olmadı. Defansa takviyenin zararı olmaz. Bu sene defansı iyi oturtup gerekirse seneye iki tane yardıran kanat alırız.

• Çift forvet olacak seneye Fatih hocanın sistemi bu adam vazgeçmiyor haklıda tek Burakla denesek Drogbanın işlevini kim yapacak topu tutup yumşatacak bekleyecek adam geçecek Burak olmazsa hepsine Drogba koşamayacak.İlla ki tek forvet oynanır mı oynanır Burak'ı sattık diyelim 2 tane en azından 1 tane ileri top götürecek süratlı bi kanat oyuncusu olmalı bu 2 adamı bul tamam zaten Wes Santrafor'un arkasında olduğu için skor yapacaktır buda zor gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTX61

içinde drogba ve burak olan bir kadroda bu sistem olmaz. umut ve elmander kulübede otursalar problem olmaz ama bunlardan birisi gitmesi gerekir.

ek olarak, -tarz olarak- söylüyorum; arda, reyes, arshavin gibi içe kat eden, oyun zekası yüksek kanat oyuncusu lazım.

Katiliyorum elimizde arda falan olsa zaten kanattan oynariz.en azindan bir kanat devamli çalişir. Amrabattan umitliyim ben burak satilirsa şinaydir ilerdede oynar.ligde bu kadri zaten fazlasiyla yeter beşiktaş 5 sene daha borç öder fener zorlar birtek onlarda krasiç ve meirelesle iyi takimdan uzaklaştilar. Ben 3 5 1 1 den yanayim ama defe mutlak bi alves lazim os fwimiz iyo şuan.

• roben artı gervinho diyorum. başka da bişi demiyorum. bize gelebilecek tipte oyuncular.
  • Şöyle alım satıp işlerini yaparken Türk oyuncuları yollayalım falan derken 3 kere hatta 33 kere düşünün.
  • Bayern tek forvet 4 gol attı. Hatta gomez çıktıktan sonra forvet arkası oynayan müller forvet pozisyonuna girdi ve maç 4-0 oldu.İki forvet her zaman gol demek değildir.
  • işinize karışmak gibi olmasın ama bu gece bayerni izledikten sonra futbolda kanatların önemini bir kez daha anlamış olduk.....

sağda robben solda ribery resmen yardırdılar.. Bizim takımlarımızda kanat futbolu oynayacak oyuncu yok.....

fb dede gsdede kanat adamı yok kanatsız futbol oynuyoruz resmen.....

sezon başında stoch krasiç kanat yapcaktı ama elde patladı fenerde bir nevi gs gibi kanatsız oynamaya çalışıyor....

sizdede zaman zaman amrabat iş yapar gözüküyor ama seviyesi düşük.....

bence sizede bizede kanat oyuncuları ve defans şart oğlu şart......
  • quote:

Orijinalden alıntı: yununu

işinize karışmak gibi olmasın ama bu gece bayerni izledikten sonra futbolda kanatların önemini bir kez daha anlamış olduk.....

sağda robben solda ribery resmen yardırdılar.. Bizim takımlarımızda kanat futbolu oynayacak oyuncu yok.....

fb dede gsdede kanat adamı yok kanatsız futbol oynuyoruz resmen.....

sezon başında stoch krasiç kanat yapcaktı ama elde patladı fenerde bir nevi gs gibi kanatsız oynamaya çalışıyor....

sizdede zaman zaman amrabat iş yapar gözüküyor ama seviyesi düşük.....

bence sizede bizede kanat oyuncuları ve defans şart oğlu şart......

Hocam Robbenle Ribery'n varsa zaten kafadan çözüyorsun kanat işini, dünyada bunu doğru düzgün yapabilen başka takım yokki. Bayern çok farklı bir takım.

• Önce bi transfer yapalım bakalım kim gelecek kim gidcek, sonrasında Terim nasıl olsa bi formul bulur herkezin gönlü olur.
  • Terim olduğu sürece tek forvetli rüyalar görmeyin

• seneye bildiğim kadar yabancı sınırlaması 5+3 oluyor yoksa benmi yanlış biliyorum herkesin yazdığı kadroda en az 6 yabancı var.5+3 olursa şöyle bir kadro kurulabilir

--------------------------onur-----------------------------
    hamit(eboue)----semih-----transfer----trafsfer--------

----------alper----------selçuk-----melo----------------

------------------------sniejder--------------------------

--------------burak-------------drogba------------------

bu saatten sonra gs kesinlikle 4-2-3-1 e dönemez 2 tane kaliteli yabancı alamaz.sınırlama buna müsade etmez
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.