Şimdi Ara

seneye bugün ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Böyle şeyleri çok kafaya takmamamız gerektiğini bir türlü öğrenemedi millet, arkadaşın Sütçü İmam örneği artık klişeleşmiş bir anlam ifade ettiğinden espiri amaçla kullandığı açıkça ortadayken; gelip zekasını, düşünce tarzını aşağılamak hiç kimsenin haddine olmamalı. Azıcık empati yapabilin en azından, hemen zekayı falan işin içine katmak bizim temel sorunumuz olduğundan dolayı bu haldeyiz. Hemen üzerine yüklenerek, baskı altında bırakmışsınız. Mesajı okuduğu zaman belki de çok fazla üzüleceğini, belki de bunu kafasına takacağını da hesaplayaraktan cümlelerinizi doğru şekilde, kırıcı olmadan kurmanızı beklerdim. Bu şekilde asıl küçümsenmeye çalışılan Sütçü İmam değil arkadaşımız olmuştur ki, ben de bir K.Maraşlı olarak yazmak istedim.
  • Boğaziçinin güney manzarasında boğaza karşı 1-2 bira içip kedi sevmek.
  • Konuyu açan adam kötü bir şey dememiş ki. Niye bu kadar tepki verildi anlayamıyorum. Hemen başlanmış "senin gibiler tıp kazanamaz" muhabbetlerine
    Maraş çok güzel bir şehir, kim niye laf etsin? Ben Adanalıyım, her gün Adana ile ilgili bir sürü caps yapılıyor ve ben gülüp geçiyorum. Bazı şeyleri samimiyetle ve iyi niyetle yorumlamak lazım

Bu arada seneye inşallah Beyazıt Kampüsü'nde olmak, İstanbul'un tarihi mekânlarını gezmek ve hukuk öğrencisi olmak istiyorum. Yabancı dil hazırlık diye bir dert olmayacağı için sevinçliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aflamania kullanıcısına yanıt
    Ede, sadece takıldım. Zaten kim ne derse desin ne kadar aşağılama yaparsa yapsın,sütçü imam tıpın kontenjanı zaten her türlü dolacak.

• Millet üniversiteye gezmeye geliyor.Sonra da bilim niye gelişmiyor diye hep başka sebeplere suçu atın.(Yanlış anlamayın başka sebepler suçsuz demiyorum.Ama asıl suçlu biziz yani üniversiteye gezmek için artistlik için gelen kesim diyorum).
  • 9 eylul pc

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

9 eylul pc

Egenin bilgisayarı daha iyi diye biliyorum neden ege değilde 9 eylül aralarında pek puan farkı da yok

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

9 eylul pc

Egenin bilgisayarı daha iyi diye biliyorum neden ege değilde 9 eylül aralarında pek puan farkı da yok

Farketmez bana, ikiside olur gytede olur? Iytede... 360 bandını aşsam yeter.

(Meslek mezunuyum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah bilir nerde olacağımızı kolay gelsin.
  • ankara tıpta komite bi hafta önceydi ve muhtemelen bi sene sonra da öyle olur gibime geliyor. Komiteye niye çalışmadım diye hayıflan bence.
  • Uplayalim belkj hayalleri olan ygs öğrencileri vardır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahçeşehir Yazılım <3
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.