Şimdi Ara

SENEYE GİRECEK ARKADAŞLARA UFAK BİR TAKTİK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yaptım oldu. Şimdi yıl boyunca sürekli deneme sınavına girmeye çalışın bıkmadan usanmadan deneme sınavlarına girin boş verin soru çözmeyi ve denemeleri iyi analiz edin çünkü karma soru tipleridir denemeler ve sizi geliştirecek olacak onlardır. ve de boş soru çözmeyin atıyorum sayılardan 10 test çözmem gerek demeyin çıkan soru az buçuk 1+2 tipli boş zaman kaybıdır onlar o olayı lys için yapabilirsiniz ama. birde ygs ye çalışmayın diyeceğim dersi dinleyin günde 1 2 saat bakın önemli olan lys tabiki vede ağır konular var özellikle sayısallar için hüzün yaşamak istemiyosanız ygs kasmayın 6 ay son ay bile yeterli olabilir düzenli çalışmayla. VE TAKTİĞİM denemelerde boş bırakmayın ölümüne sallayın mantık yürüterek bi süreden sonra mantıken tuttturmalara başlayacaksınız ve gerçek sınavdada sallayıp tutturacaksınız BAŞARILAR TM DE İLK 2BİNDEYİM BU ARADA MAT 46-4

• Ben seneye kalacam matematik çok kötü sen baya çok yapmışsn ne öğüt verebilirsin ne yapmam Lazm 9 doğru 8 yanlış yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler.Sonuç fotosu ve ygs mat sb tavsiye ve yazın ne yaptığınızı öğrenebilir miyim ?
  • Bende tmci olarak sözelim iyi ama matematik berbat.Sen senenin başında nasıldın?Matematiği 1 senede halledebilir miyiz?
  • sallama kısmı hariç kalan yerlere katılıyorum.
  • 2 şık arasinda kalirsaniz sallayin bence de iki olasilik var
    Biri 1 puan getiriyor oburu 0.25 puan goturuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peçetem -- 29 Haziran 2014; 18:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki bir ara atarım yalan söylemiyorum sonuçta bir amacım yok sadece yardımcı olmak tek derdim ve fikir vermek daha sıcağı sıcağına yaşamışken .
    Çalışma konusuna gelince onu pek bana sormayın ya ben çalışarak başaranlardan değilim pek mat yeteneğim var biraz sadece ve seviyorum tabi ondan yüksek biraz zevk için mat çözüyodum diyebilirim.
    Ama hiç çalışmadanda olmadı tabiki bu öncelikle :
    dediğim gibi ygs ye pek sarmayın lysyi ve özellikle 12.sınıf derslerini salmayın okulda veya dersanede
    kendinize saat koymayın şu kadar çalışcam falan diye (canım istemediği için ygs son haftası günde 5 6 saat pc de otururdum.)
    çalışmayı seviyorsanız daha da güzel ilk dönem devamsızlık yapmayın mümkünse açık liseye geçin geçmiyorsanız lys ye saklayın devamsızlık haklarınızı
    benim en büyük artım her denemeye girmemdi fdd çok sınav yapardı günde 2 bile olurdu sıkılmadan deneme sınavlarına girin boş verin soru çözmeyi
    sabah erken çalışmalar daha verimlidir o okula gitmeyeceğiniz dönem için sabah 6 da kalkıp hergün 12 1 e kadar çalışsanız daha çalışmanıza bile gerek yok bence
    mat da zorluk yaşayanlarda çok bişey diyemem yeteneğiniz yoksa o konuda ozaman sizde türkçe sosyal edebiyattan kurtarmaya bakın ayrıca geo ve sosyal ne ygs de ne lys de hiç çalışmadım ve çokta bir çalışma istemiyor
    ygs için türkçe mat lys için edebiyat mat abanın mflerde fene işte :D
    sorularınız olursa genel olarak bu bahsettiklerim dışında yanıtlarım

• matta öğrendiğini anlıyosan ve soruları çözebiliyosan bir senede sıkıntı olmaz tm isen yazın tatil keyfini çıkar zaten mf isen fen kasabilir veya mat türkçe küçük bir temel atabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.