Şimdi Ara

Seneye TÜRK-ALMAN-ÜNİ Mühendislik Düşünenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar Müh. ilk senesi 44.6k dan kapatmıştı,
    sonraki sene 37.9k ile kapattı
    bu sene ise en başından beri 28-35k arası olacak taban dedik,30.5k ile kapattı bölüm.
    Bu sene ayrıca 6k dan giren var ve bölüme 3. girdi. tavan 4k. 10k ve 20k sıralamalardan girdi muhtemelen de genelde insanlar.

Kontenjan çok artmazsa seneye 20k olacağını öngörüyoruz tabanın

Elektrik, Endüstri, Mekatronik bölümlerimizde de sıralamalar 1000-3000 er kişi zorlaştı. Bu seneki verileri şu linkten (http://www.tau.edu.tr/duyuru/2018_yks_yerlestirme_sonuclari ) görebilirsiniz

Yeni açılan makine müh. bölümü taban 40k, tavan 9k oldu. Almanlar makineyle meşhur olduklarından dolayı onda da bir uçma bekliyorum seneye.

İnşaata talep çok azdı ve 54.3k dan kapattı, muhtemelen girenler ağırlıkla diğer mühendisliklerden sonra yazdılar. Seneye kesinlikle zorlaşacaktır girmek, ancak diğer mühendisliklere yetişeceğini sanmıyorum. Zaten bu sene tahminen 40k-65k arası biter diyorduk.

Seneye taban tahminleri (mühendislik ) :::
    Bilg : 15k - 25k arası bir yerde olur taban
    Elek : 29k - 36k arası
    Endüst : 25k - 35k arası
    Makine : 25k - 35k arası
    Mekatronik : 30k - 39k arası
    İnşaat : 36k - 53k arası

-- seneyeki sınav bitip talepler görülünce aralıklar daraltılacak, gerek görülürse değiştirilecek güncellenecektir. --
    -- hiçbir mühendisliğin diğerlerinden daha iyi olduğunu söylemiyorum. Hangisini istiyorsanız onu yazın. Tavan sıralamaları zaten hepsinin diğerlerine de girebilecek kişiler. ) --

bunları çalışacaklara rehber olsun diye yazıyorum
    herkese başarılar, iyi şanslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatikanBora -- 2 Eylül 2018; 13:20:11 >

• seneye kırıkla hazırlanacağım bilgisayar mühendisliğine ama özel kontenjan için. 419 puandan kapatmış bu sene kaç k ya denk geliyor acaba özel kontenjan ?

edit: şimdi gördüm 45k dan kapatmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ea_guru -- 2 Eylül 2018; 14:58:42 >
  • Faydalı, up.
  • Özel almanca lisesi kontenjanı işi işte hiç belli olmaz hocam. 3 kişi ya sonuçta. Tabanın hemen civarında bile bitiverebilir, 10klarca geriye de oynayabilir.

Sana başarılar diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatikanBora

Özel almanca lisesi kontenjanı işi işte hiç belli olmaz hocam. 3 kişi ya sonuçta. Tabanın hemen civarında bile bitiverebilir, 10klarca geriye de oynayabilir.

Sana başarılar diliyorum
    Teşekkürler hocam.

Kampüs ve yurt insaatinin son durumu nedir ? Okulda sosyal imkanlar ne durumda ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.