Şimdi Ara

Sengen vizesi ve farkli ulke

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, ben suan phoenix arizona da yasiyorum... Problemim aralik ayinin 10unda Fransa Marsilyaya 4 gunluk bir giris yapmam gerekecek. Amerikayi ayin 3unde terk edecegim 4 u gibi memlekette olurum... 6 gun icerisinde vize sengen vizesi almam gerekiyor acaba Fransaya mi basvuruyim vize icin yoksa daha kolay bir ulkeden mi aliyim...Soylentilere gore Fransa Turkleri cok zorluyormus... Elimdekilere gelince
    Ogrenciyim elimde transcript dahil butun belgeler var
    tam burslu okuyorum - amerika istemisti-
    700 dolar cash var
    kredi kartim var
    otel booking i hazir
    bilet donus bileti dahil hazir...
    UK, Japonya, Guney Afrika, Tayland, Guney Kore ve Kibrisa gittim uzun suredir amerikadayim... -ise yara mi bu bilgiler bilmmiyorum gerci-
    cok tesekkur ederim, iyi gunler

• Ben italya vizesini ilk basvurum olmasina ragmen iki gunde 6 aylik schengen aldim.sende alirsin buyuk ihtimal.ama fransayi bilemiycem.istersen garanti olsun diye italyadan al en kolay orasi veriyor.italyaya ucup ordan fransaya hizli trenlede gecebilrsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtalya Konsolosluğu, Öğrenciler İçin İtalya Turistik Vize Evraklar

İtalya Schengen vize başvuru formu (Eksiksiz olarak doldurulmuş olup, imza bölümleri imzalanmalıdır)
    Pasaport (başvuru yapmak istediğiniz tarihten itibaren en az 6 ay geçerli olmalı) Son on yıl içerisinde çıkarılmış geçerli pasaportun en az iki adet boş vize sayfası bulunması gerekmektedir. Pasaportunuzun geçerlilik süresi talep edilen vize süresinin bitiminden sonra en az 6 ay daha geçerli olmalıdır. Pasaportların 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7. ve sonuncu sayfalarının fotokopileri (eski tip pasaportlar için). Yeni tip pasaportlar için ise sadece kimlik bilgilerinin yazılı olduğu sayfanın fotokopisi gereklidir. Daha önce Schengen vizesi aldıysanız o vizenin bulunduğu sayfanın fotokopisi
    2 adet biyometrik fotoğraf (kişinin güncel halini yansıtan, son 3 ay içerisinde çekilmiş, beyaz fon üzeri, daha önce önce pasaport veya vize işlemlerinde kullanılmamış olmalıdır)
    Vize talep dilekçesi (Şirketin antetli kağıdına kaşe atılarak imzalanmış, İtalya Konsolosluğu'na hitaben, seyahatin amacı, tarihleri, sponsoru ve vize süresi sona ermeden ülkeden ayrılınacağı belirtilmelidir)
    Öğrenci belgesi
    Vize başvurusunda bulunan kişi 18 yaşından küçük ise, anne ve babadan noter onaylı muvafakatname gerekmektedir.
    Gidecek öğrencinin seyahat masraflarını karşılayacak bireyin gelirini gösteren evraklar
    Kimlik kartı fotokopisi
    Vukuatlı nüfus kayıt örneği (kaşe ve imza atılmış bir şekilde ibraz edilmelidir)
    Uçak bileti rezervasyonu (Seyahat edecek olan kişinin gidiş ve dönüş tarihlerini kapsamalı, kişinin ismi rezervasyon bilgilerinde bulunmalıdır)
    Otel rezervasyonu (Seyahat edecek olan kişinin gidiş ve dönüş tarihlerini kapsamalı, başvuru evraklarında bulunan bilgileri destekleyecek şekilde olmalıdır)
    Seyahat sağlık sigortası (En az 30.000 Euro teminatlı, Uluslararası geçerlilikte ve talep edilen vize süresini kapsayan)

Butun bunlari nasil 5 gunde hazirlayayim simdi :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alposss -- 3 Kasım 2014; 23:28:06 >

• alposss A kullanıcısına yanıt
    Baska caren yok o evraklari zaten her ulke ister.gelmeden ailene bir kismini hazirlat kalanida bir gunde hazirlar basvurunu yaparsin.benim bildigim en kolay italya ve yunanistan vize veriyormus.italyaya bookingden otel rezervasyonuda yapar sonra iptal edersin.tabi fransa 2-3gunde vize veriyorsa en garantisi oraya basvurmak.

• Sartlar uydugunda en kolay vizeyi Italya ile Yunanistan verir.

• yunanistan tatil ve gezi amaçlı gidilebilecek en hesaplı tatil fırsat bence . bileide uygun fiyata alırsanız benwww.missbilet.com alıyorum sizede tavsiye ederim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3506E4896 -- 1 Mart 2015; 16:14:21 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.