Şimdi Ara

###SENİN EFSANEN HANGİSİ ?### (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hangisini koyacagıma karar veremedim pas

• http://www.youtube.com/watch?v=tKjSr1zOTq0

Leonard Cohen I'm Your Man
  • http://www.youtube.com/watch?v=S_geHJu7owM
    Max Bacon (Ve tabii GTR grubunda çıkardığı harika işler.)
    Benim için daha iyisi gelmedi, kafama uyan zamanlar..

• özellikle 2.21 deki yer
  • The One and Only, Jimmy Page..
  • Beni popun anlamsız dünyasından metalin uçsuz bucaksız diyarına sokan bu şarkının benim için yeri her zaman ayrıdır

• Biraz hüzünlü bir parça

• Benim için en büyük efsanevi albüm Dark Side of the Moon'dur. Çok byük bir Beatles hayranı olarak belki Abbey Road veya Sgt. Peppers albmlerinden birini söyleyebilirdim ama gerçekten şu albüme baktığınızda her yerinden efsanevi melodiler akmaktadır.
    Bu albümü dinlerken başka hiçbir şeyle uğraşmamak lazım ki bütün o duyguları içinizde hissedebilesiniz. En güzeli dinleme biçimi ise plakla birliktedir. Rahat bir yere geçersiniz Plağı çalıştırır yanında sevdiğiniz bir içecekle birlikte 45 dakika boyunca sanki dizi izlermişcesine albümü dinlersiniz.
    Bence Dark Side of the Moon bütün çıkmış albümler içerisindeki en ciddi ve en gerçekçi albümdür. Sizi pembe yalanlarla kandırmaz aksine bütün hayati gerçekleri önünüze serer ve sizi şok eder. Çünkü hepimiz cicili bicili, neşeli, aşklı, sevgili şarkılarla büyümüşüzdür ama Pink Floyd bu albümüyle hatta hemen hemen bütün albümleriyle bu saçma kalıplardan sıyrılmış ve çok başarılı olmuştur. Delilik ve ölümden bahseder albüm.
    İşin başka boyutu ise herhalde maliyetine göre en çok kazandıran albümdür. İki single yayınlanarak ve hiçbir video klip yayınlanmadan mükemmel bir başarı sağlamıştır.
    Bence bir daha böyle başarılı bir albümün gelmesi imkansızdır.
    Bence Dark Side of the Moon bir albümden çok bir deneyim gibidir. Herkesin tatması gereken bir albümdür.

• The Beatles - Yesterday

Metallica - Fade To Black

• quote:

Orijinalden alıntı: Alper

Benim için en büyük efsanevi albüm Dark Side of the Moon'dur. Çok byük bir Beatles hayranı olarak belki Abbey Road veya Sgt. Peppers albmlerinden birini söyleyebilirdim ama gerçekten şu albüme baktığınızda her yerinden efsanevi melodiler akmaktadır.
    Bu albümü dinlerken başka hiçbir şeyle uğraşmamak lazım ki bütün o duyguları içinizde hissedebilesiniz. En güzeli dinleme biçimi ise plakla birliktedir. Rahat bir yere geçersiniz Plağı çalıştırır yanında sevdiğiniz bir içecekle birlikte 45 dakika boyunca sanki dizi izlermişcesine albümü dinlersiniz.
    Bence Dark Side of the Moon bütün çıkmış albümler içerisindeki en ciddi ve en gerçekçi albümdür. Sizi pembe yalanlarla kandırmaz aksine bütün hayati gerçekleri önünüze serer ve sizi şok eder. Çünkü hepimiz cicili bicili, neşeli, aşklı, sevgili şarkılarla büyümüşüzdür ama Pink Floyd bu albümüyle hatta hemen hemen bütün albümleriyle bu saçma kalıplardan sıyrılmış ve çok başarılı olmuştur. Delilik ve ölümden bahseder albüm.
    İşin başka boyutu ise herhalde maliyetine göre en çok kazandıran albümdür. İki single yayınlanarak ve hiçbir video klip yayınlanmadan mükemmel bir başarı sağlamıştır.
    Bence bir daha böyle başarılı bir albümün gelmesi imkansızdır.
    Bence Dark Side of the Moon bir albümden çok bir deneyim gibidir. Herkesin tatması gereken bir albümdür.

öyle bir anlatmışsınız ki dinlemediğim için çok şey kaybederim gibime geldi. hemen açıp dinliyorum.

• barış mançonun her şarkısı temsili koyayım bir tane

• Queen bambaşkadır.Gerek müziğiyle gerek sözleriyle yeni yetme popüler kültüre hapsolmuş sanatçılar(!)'dan farklı olduğu bariz bir şekilde ortaya koyar. Yukarıdaki şarkıda aradığınız her şeyi bulabileceğiniz düşünüyoru.Gitar soloları özelliklede Freddie'nin sesi,ona yoğunlaşarak dinlediğimde beni bambaşka diyarlara götürür.

Not:Bu seçimi yaparken Pink Floyd ve Rolling stones arasında gidipi geldim baya zor oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Alp -- 21 Ekim 2013; 18:07:21 >

• baba vazgeçilmezdir usta @HAAltuntas :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.