Şimdi Ara

senmisin Atatürk'e öyle böyle diyen.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

Bunda ne varki JOYMAX a

Alias nda ATATURK ve kendi adini yazmis

Neyse kendimizi avutmayalim Real hayattada bircok kisi ATATURK u sevmiyor

Kurtler,Serefsizler...gibi

I (L) ATATURK

Atatürk ' ün senin gibilerine ihtiyacı yok !

quote:

● Öyle istiyorum ki, Türk Dili bilim yöntemleriyle kurallarını ortaya koysun ve her dalda yazı yazanlar, bütün terimleriyle çoğunluğun anlayabileceği güzel, ahenkli dilimizi kullansınlar.

quote:

Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.

Bunları boşunamı söyledi.. Bakın şöyle açıklayayım..

Terör eylemleri bizim görebildiğimiz eylemlerdir, bir terör olayı olduğu zaman herkesin milli duyguları kabarır değil mi ? Ama dil öyle değil. Tıpkı bu arkadaşın I (L) ATATURK gibi saçma bir yazı yazması bile bunun göstergesidir. Dil sinsice fethediliyor.

Seni seviyorum Atatürk demek okadar mı zor ha ?.. Kürt konusuna hiç girmiyorum. Cahilliğini belli ediyor..

• evil clown İzmirlisi diye biliyorum
    İzmir'de ki kürtlerin %90'ı
    Tanrıya
    Peygambere
    Atatürk'e
    daha fazla bir çok kim olduğunu bile bilmediği kişilere sövenler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: qcakiq14

evil clown İzmirlisi diye biliyorum
    İzmir'de ki kürtlerin %90'ı
    Tanrıya
    Peygambere
    Atatürk'e
    daha fazla bir çok kim olduğunu bile bilmediği kişilere sövenler var

Bursalı
  • heh işte adam banlansa ne yazar amacına ulaştı . yiyin birbirinizi. Gerçek hayattada birbirimize düşürerek birşeyler yapmaya çalışıyorlar.. devam edin.
  • Ben bursalıyım..
    Bana kimse kürtleri savunamaz..Oturduğum mahallede karşı apartmanda kürtler var ama camlarından Türk bayrağı eksik olmaz onların çocuğu ilede arkadaşım ayrıca..Hiçte öyle biri değiller ama her seferinde anlayamayan arkadaşlar kürtleri savunmaya devam ediyor..
    Kürtlerin çoğu vatanına ihanet eden insanlar eğer kürt olupta vatanına millettine bağlı iseniz ne mutlu size..
    Ama ben ne kürtlere karşıyım nede kürtleri korurum..Tek bildiğim şey çoğunluğun vatanı sevmediğidir..
    Sevenler zaten bizdendir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _FaTaL1TY_

Joymax gözüme girdi.

Arkadaşım o Atatürke küfür ettiği için banlanmamış ki bot kullandığı için banlanmış sadece tesadüf
  • oyuncunun daniskası başbakan hemen kore büyükelçisi arasın araya girsin char açılsın, başbakanım yu rak !
  • Bunlarda bizimle aynı kimlikleri taşıyor yav
    Zaten anca böyle şey yapabilirler
    gelsin İzmir konak meydanında bağırsın bakalım yiyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qcakiq14 -- 16 Eylül 2008; 21:19:10 >
  • hmm üzüldümde biraz 85lwlıkcharı gitmiş
    keşke bu adam hera da arkadaşım olsaydı böyle bi grant name yazmazdı asla( burada iyi olmuş diğenlerin içinde çok önemli bir çoğunluğun insanların türklerden nefret etmesine sebep olduğunu tahmin edebiliyorum)
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

quote:

Orjinalden alıntı: TheMassacre

quote:

Bunda ne varki JOYMAX a

I (L) ATATURK

Terbiyeni takın düşünceden yoksun varlık.Sözlerine dikkat etmelisin.
    Kürtler derken genelleme yaptığının farkında mısın ?

Arkadaş e ile a harfini karıştırmış sadece.
    ..

Anlamadım sanma senden fazla sevdikleri kesn vatanı milleti de nerde kargasa pislik çıkarıcaz die uğraşmıorlar rahat oL

• wayy ewil izmirde misin?Bende Bu sıralarda sen bütün kürtleri saydın mı ayrıca belki bilmiyorsun simdi cok güsel konusup ama kürt kökeni olan COOOKK kişi var lütfen kürt bir aşşağılama terimi OLMASIN
  • quote:

Orjinalden alıntı: sage29

wayy ewil izmirde misin?Bende Bu sıralarda sen bütün kürtleri saydın mı ayrıca belki bilmiyorsun simdi cok güsel konusup ama kürt kökeni olan COOOKK kişi var lütfen kürt bir aşşağılama terimi OLMASIN

piff kaç kere bursalı yazdık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

quote:

Bunda ne varki JOYMAX a

I (L) ATATURK

Atatürk ' ün senin gibilerine ihtiyacı yok !

quote:

● Öyle istiyorum ki, Türk Dili bilim yöntemleriyle kurallarını ortaya koysun ve her dalda yazı yazanlar, bütün terimleriyle çoğunluğun anlayabileceği güzel, ahenkli dilimizi kullansınlar.

quote:

Milli his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin milli ve zengin olması, milli hissin gelişmesinde başlıca etkendir. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki, bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek bağımsızlığını korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.

Bunları boşunamı söyledi.. Bakın şöyle açıklayayım..

Terör eylemleri bizim görebildiğimiz eylemlerdir, bir terör olayı olduğu zaman herkesin milli duyguları kabarır değil mi ? Ama dil öyle değil. Tıpkı bu arkadaşın I (L) ATATURK gibi saçma bir yazı yazması bile bunun göstergesidir. Dil sinsice fethediliyor.

Seni seviyorum Atatürk demek okadar mı zor ha ?.. Kürt konusuna hiç girmiyorum. Cahilliğini belli ediyor..

Sanane Sanane istedigim sekilde Ataturke sevgimi belli ederim...

I love you ATATURK

I (L) ATATURK

Ve Kürtler (meclisten disari)ATATURK e cok basit ve rahat bi sekilde kufur edebiliyolar bu dogru.

EwilClown

Cok haklisin

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.