Arkadaşlar accesoryjack sitesinden sennheiser hd 218 kulaklık aldım bugün elime ulaştı. Playerim Sony nwz a815. Daha önce portapro kullanıyordum ve memnundum bozulana kadar. Değişiklik Olsun diye hd 218 aldım fakat bin pişman oldum kulaklikta bass yok. Ses çok güzel fakat hiç bass yok. Kulaklık bozuk olsa seside kötü olurdu ama ses harika. Hayatımda duyduğum en kısık bassti bu. Problem ne olabilir arkadaşlar?
hd218 kullanmadım fakat Portaprodan sonra diğer kulaklıkların basslarının az gelmesi normal.
quote:
Orijinalden alıntı: kornography
hd218 kullanmadım fakat Portaprodan sonra diğer kulaklıkların basslarının az gelmesi normal.
Evet portaproyu çok seviyordum fakat yarısına bile razıyım şu anda. Hd 218 in fiyatı portopronun iki katı ama bass olarak 100 de 1 i bile değil. Tabi benim elimdeki kulaklık böyle. Belkide bir sorunu vardır.
Portapronun basslarına zamanında ben de alışmıştım fakat şuan çok fazla geliyor takınca:)
Hd218 kullanan bir arkadaş umarım yardımcı olacaktır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme