Selam tv ve müzik için kulaklık arayışım hala devam ediyor almışken en iyisi olsun diyorum ebay da bu ürünü gördüm ve çok beğendim türkiye fiyatıyla yarıyarıya alabiliyorum tam bir F/P ürünü.. yorumlarınızı bekliyorum..
Frekans cevabı (kulaklıklar) : 16 - 24000 Hz : --- Empedans : 32 Ω : --- Ses basınç seviyesi (SPL) : 114 dB : --- THD, toplam harmonik distorsiyon : <%0.1 (1kHz/100dB) : --- Duyma eşleşimi (kulaklık tipi) : --- : Çevresel Dönüştürücü prensibi (Kulaklıklar) : --- : Dinamik, kapalı Kablo uzunluğu : --- : tek taraflı çıkarılabilir OFC kablo + 1.6 m uzatma kablosu Ağırlık (kablo dahil) : 196 gr : ---
türkiyede bu kulaklığı kullanan yok mu acaba ?
Sonunda daha fazla kafa patlatmadan sennheiser kalitesini tercih ettim ve yurt dışından HD 448 aldım.15 gün içinde elime gelir.. yorum yazmadığınız için teşekkürler..
Foruma yeni üye oldum konunu yeni gördüm , öncelikle kulaklık çok rahat bir kulaklık görsellik açısından kullanmadım çünkü , Türkiyenin en iyi e-Spors takımından 4 oyuncu bu kulaklığı tercih ediyor , hayırlı kullanımlar
Tesekkurler yorum icin bende kalitelitesine inandigim icin bunu tercih ettim.. Düsünenler icin bilgi olsun..
Arkadaşım kulaklığın geldi mi? Eğer geldiyse film ve müzik için yorumlarını paylaşır mısın? Bende kulaklık almayı düşünüyorum. Ben 3 model arasında kaldım bir bu iki AKG K 141 Mk. II 3 de logitech g35.
e bay dan hiç alışveriş yapmadığım için soruyorum.. aldığın sennheiser için masraflar dahil ne kadar para harcadın ve sıfır mı, garantisi var mı ?
100 tl ye geldi kardeşim.. ama kargo riskli yani takipsiz o yüzden fiyatı uyguna geldi yoksa yüksek..
sıfır kutusunu ben açtım 1 yıl garantili.. satmayı düşünüyordum ama kendim kullanıyorum iphone da harika konserde gibisin ama pc de o sesi alamadım ses kartım yeterli deyil sanırım..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme