Şimdi Ara

SENNHEİSER HD 448 YORUMLARINIZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam tv ve müzik için kulaklık arayışım hala devam ediyor almışken en iyisi olsun diyorum ebay da bu ürünü gördüm ve çok beğendim türkiye fiyatıyla yarıyarıya alabiliyorum tam bir F/P ürünü.. yorumlarınızı bekliyorum..

http://www.ebay.com/itm/New-Sennheiser-HD448-Strereo-Headphones-HD-448-/120766481816?pt=UK_AudioVisualElectronics_HomeAudioHiFi_Headphones&hash=item1c1e3e4598#ht_3918wt_952

Frekans cevabı (kulaklıklar) : 16 - 24000 Hz : ---
    Empedans : 32 Ω : ---
    Ses basınç seviyesi (SPL) : 114 dB : ---
    THD, toplam harmonik distorsiyon : <%0.1 (1kHz/100dB) : ---
    Duyma eşleşimi (kulaklık tipi) : --- : Çevresel
    Dönüştürücü prensibi (Kulaklıklar) : --- : Dinamik, kapalı
    Kablo uzunluğu : --- : tek taraflı çıkarılabilir OFC kablo + 1.6 m uzatma kablosu
    Ağırlık (kablo dahil) : 196 gr : ---

• türkiyede bu kulaklığı kullanan yok mu acaba ?
  • Sonunda daha fazla kafa patlatmadan sennheiser kalitesini tercih ettim ve yurt dışından HD 448 aldım.15 gün içinde elime gelir.. yorum yazmadığınız için teşekkürler..
  • Foruma yeni üye oldum konunu yeni gördüm , öncelikle kulaklık çok rahat bir kulaklık görsellik açısından kullanmadım çünkü , Türkiyenin en iyi e-Spors takımından 4 oyuncu bu kulaklığı tercih ediyor , hayırlı kullanımlar
  • Tesekkurler yorum icin bende kalitelitesine inandigim icin bunu tercih ettim.. Düsünenler icin bilgi olsun..
  • Arkadaşım kulaklığın geldi mi? Eğer geldiyse film ve müzik için yorumlarını paylaşır mısın? Bende kulaklık almayı düşünüyorum.
    Ben 3 model arasında kaldım bir bu iki AKG K 141 Mk. II 3 de logitech g35.
  • e bay dan hiç alışveriş yapmadığım için soruyorum.. aldığın sennheiser için masraflar dahil ne kadar para harcadın ve sıfır mı, garantisi var mı ?
  • 100 tl ye geldi kardeşim.. ama kargo riskli yani takipsiz o yüzden fiyatı uyguna geldi yoksa yüksek..
  • sıfır kutusunu ben açtım 1 yıl garantili.. satmayı düşünüyordum ama kendim kullanıyorum iphone da harika konserde gibisin ama pc de o sesi alamadım ses kartım yeterli deyil sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.