Şimdi Ara

Sennheiser ie 800 mü Akg K3003 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzun süredir sennheiser ie 800 ü araştırıyorum bana göre muhteşem bir kulaklık bir gün(araştırmalarıma devam ederken) :D Akg k3003 ü gördüm tasarım ve ses olarakta iyi duruyor (hele değiştirilebilir filtreler çok hoşuma gitti) ama sennheiser kadar geniş frekans ve ohm değerlerine sahip değıl her tür müzik dinlerim genelde rock-metal-slow-classic... Çok yakın olmasada gelecekte bu kulaklıklardan birini almayı düşünüyorum aslında ikiside mükemmel kulaklıklar ama sizce hangisi doğru karar olur?

Teşekkürler; :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g4e -- 29 Temmuz 2014; 15:13:53 >

• g4e G kullanıcısına yanıt
    Hocam bunlar üst seviye kulaklıklar, o nedenle Techno-fi'ye sormanızda fayda var. ie800 kullanan veya alternatif öneride bulunanlar olur. Bana sorarsanız um3x de düşünün derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Italoman -- 29 Temmuz 2014; 16:13:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Italoman kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim yorumunuz için şimdi üye oldum tekno-fi ye sorumu soruyorum bakalım..
    Bu arada Westone um3x te gerçekten iyi bir kulaklığa benziyor aklımda bulundurucam teşekkürler :)
    İyi forumlar :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.