Şimdi Ara

Sennheiser İE8 için Tavsiye Mp3 Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu anda Sennheiser İE8 ve iriver clix 2 kullanıyorum. Kardeşim mp3 player istedi. Bende kendi mp3 playerimi kardeşime verip ,kendime yeni bir mp3 player alcacağım. Fiyat sorunum yok. Aklımda almayı planladığım mp3 playerlar TREKSTOR Vibez ,Creative ZEN X-Fİ, COWON, İriver Clix2.
    Başka bir mp3 player tavsiyeniz varmı? Bu mp3 playerlardan hangisini almalıyım? Karar vermeme yardımcı fikirlerinizi bekliyorum.

• Kayipsiz muzik calan birseylere bak derim. Sansa fuze olabilir mesela. Xfi de iyidir.
  • sansa fuze line out çıkşıyla ve başarılı sesi ile MuttFTS. nin de dediği gibi iyi bir seçim . Eğer yurtdışından alma imkanın varsa mesela microsoft zune da incelenebilir.
  • Sansa fuze mp3 Playerım var iriverden once kullanıyordum. Sesi İriver ile Kıyaslayamam. Detaylar Daha iyi iriverda. Kayıpsız müzik denemedim. Bugün deneyecegim kayıpsız muzigi. Tibez Şu an aklımdaki mp3 player. Video özelligine bakmıyorum. Sadece mp3 sesi onemli.
  • Vibez problemli bir cihaz, bulaşmanızı tavsiye etmem.
  • Sony X1050 için iyi yorumlar var. Ona da bakabilirsiniz.
  • 2. el düşünürsen yurtdışında fazlasıyla raber gören (benim de kullandığım) ipod 5inci nesil- line out bağlantısı (forumda yüksek kalite çıkış kabloları yapan bir arkadaş var) - ve düşük sınıf bir taşınabilir anfi kombisine yonelebilirsin derim.. maliyeti 200 ipod - 50 lineout kablo- fioo e5 35- 285 ytlye çıkar sana-

5. in generasyona benim de büyük hayranı olduğum rockbox uygulamasını yükleyip flac dosya dinleyebilirsin.

amfiye biraz daha para harcarsan daha da iyi ses alırsın..

son olarak ie8 i mümkün oldüğü kadar 'flat ses' veren bir kaynakla kullan derim .
    ie8den çok memnunum açıkçası ama bass karakterli playerlarla (meizu mesela) tizler kesinlikle boğuluyor dinleme zevkinden çalıyor..
  • Sony X1000 ve Cowon S9 ses kalitesi bakımından sürekli övülen cihazlar. Yine Sony'nin A ve S serisini göz önünde bulundurabilirsin -ki forumda da @Soultrap (yanlış hatırlamıyorsam) IE8'i ile modelini tam hatırlayamadığım bir Sony mp3 player kullanıyor.
    Ancak @woo2y'e katılıyorum; IE8 ile daha çok flat ses veren mp3 çalarlar kullanmalısın. Yoksa ses iyice boğulur. iPod'lar ile de deneyip öyle karar vermelisin, çünkü onlar flat ses konusunda genelden daha başarılı(belki gereğinden fazla flatlar da denilebilir).
  • İriver clix 2 cowon s9 ya da cowonun a3 modeli.
  • Aksine Cowon A3, G2, Iriver H320 ile denemelerimde Sennheiser IE8 iyi sonuç vermedi.

Ve bu, playerların seslerinin biraz bulanık ve basslarının doğallıktan uzak olmasından kaynaklanıyordu. Aynı zamanda hissedilir derecede dip gürültüsü vardı.

Ve o zamana kadar gözümde ayrı bir yeri olan H320 nin aslında çokta matah bir player olmadığını anladım. Cowon A3 ve G2 den bahsetmek istemiyorum bile.

Creative X-fi oldukça ayrıntılı ve berrak bir ses sunuyor.

Sansa Clipin aynı şekilde harika bir sesi kalitesi var. Yalnız sahnesinin biraz dar olduğu görüşüne katılıyorum.

Şuanda IE8 i Sony S638 ile kullanıyorum. Bu playerdan çok memnun kaldım. X-fi ve Sansa Clip ten daha renkli bir ses sunuyor. Dip gürültüsü yok denecek kadar az. Geniş sahneli, ayrıntılı ve hafif basslı bir sesi var.

Aslında playerları tek tek deneyerek karar vermek en doğrusu.

Benim görüşüm, analitik-yalın bir ses istiyorsanız Sansa Clip ve Creative X-fi en iyi seçenekler. Biraz daha renkli, basslı ve eğlenceli ses istiyorsanız Sony A82x, S63x veya X1000 serilerinden bir player olabilir.

• ben trekstor vibez 12 gb kullanıyorum ve şu ana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım.ama karşılaşan arkadaşlar da var.sesinin kalitesi zaten herkesce biliniyor.çok doğal ve gerçek sesi veriyor cihaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Sony X1000 ve Cowon S9 ses kalitesi bakımından sürekli övülen cihazlar. Yine Sony'nin A ve S serisini göz önünde bulundurabilirsin -ki forumda da @Soultrap (yanlış hatırlamıyorsam) IE8'i ile modelini tam hatırlayamadığım bir Sony mp3 player kullanıyor.
    Ancak @woo2y'e katılıyorum; IE8 ile daha çok flat ses veren mp3 çalarlar kullanmalısın. Yoksa ses iyice boğulur. iPod'lar ile de deneyip öyle karar vermelisin, çünkü onlar flat ses konusunda genelden daha başarılı(belki gereğinden fazla flatlar da denilebilir).

Flat ses olayını biraz daha açarmısın... sony x-1050 nin sesi flat mi değil mi .. bunu nasıl anlıyoruz ?
  • Bütün frekansları birbirini ezmeden dengeli verebilen cihazların sesi flat (düz) olarak tanımlanır. Baslar, tizler yada midlerden hiçbiri bir diğerine baskın gelmez. Müziğin doğallığını bozacak renkli efektler içermez.
  • Sony X1000
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orijinalden alıntı: Figure

Sony X1000 ve Cowon S9 ses kalitesi bakımından sürekli övülen cihazlar. Yine Sony'nin A ve S serisini göz önünde bulundurabilirsin -ki forumda da @Soultrap (yanlış hatırlamıyorsam) IE8'i ile modelini tam hatırlayamadığım bir Sony mp3 player kullanıyor.

Flat ses olayını biraz daha açarmısın... sony x-1050 nin sesi flat mi değil mi .. bunu nasıl anlıyoruz ?

@ULYSES açıklamış zaten. Sony'ler de gayet iyi flat ses veriyorlar, burada yanlış anlaşılma olmasın ama karakteristik olarak biraz daha renkliler. Söylediğim iPod'ların flat ses olarak genelden biraz daha iyi olduğuydu. Ancak çoğu kişi de iPod'lardaki bassların azlığından şikayetçi.

• arkadasim bende ipod touch 2g var ve daha once bose in ear kullanıyordum dün ie8 aldım metandan ve sana sunu soyliyim mukemmel bir sesi var sana oneririm kesinlikle ipod touch i

edit: figure e katılıyorum bassların diğerlerinden biraz farkı var ama ie8 o farkı çok güzel kapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan91 -- 5 Eylül 2009; 22:13:33 >
  • Arkadaşlar bir kaç kıyaslama yaptım. Öncelikle Sansa Fuze ile denedim. İriver’ın sahne ve flat sesi daha iyi. İpod touch 2g güzel çalıyor ama benim kulak zevkime uymuyor. İriver almadan önce arkadaşımdan alıp bir süre kullanmıştım. Oldum olası ipodlara ısınamıyorum. Yalın geliyor. Benim kullandığım mp3 playerlar. Sansa Fuze Zen XFi son olarak İriver. Sansa Fuze halen mevcut. Aslında Xfi yi Xfi özelliği açık olarak kullandığımdan çok kafamı tırmalamıştı. İE8 ile kullanamadım. Xfi özelligi kapalı İE8 ile nasıl olacağıda içimde uhde olarak kaldı. Fazla uzatmandan 2 tercihe yöneldim. X1000 ve XFi. Zaten memnun kalmazsam iriver’ıma geri dönerim :)
  • meizu m6,bir bakın.
  • peki ie8 ile custom uç yalıtım olarak nasıl olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.