Şimdi Ara

sennheiser ie80 için müzik.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • IE8'in garantili olanlarının 350'ye gittiği piyasada IE80'in 600'e gitmesi zor be aga.
  • Metan IE8'e peşin alımlarda %35 indirim yapıyordu biz 700 liralık kulaklığı 450 tlye almıştık IE80'de de %35 yapsa millet rağbet ederdi ama bakıyorum kimsenin alacağı yok.
  • Radiohead, The National, Justice, Daft Punk, Black Keys, Arctic Monkeys, Portishead ve şiddetle John Maus öneriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah Nur

IE8'in garantili olanlarının 350'ye gittiği piyasada IE80'in 600'e gitmesi zor be aga.

ie8 i garantili kim veriyor 350 ye dostum. Metan satışı durdurmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

quote:

IE8'in garantili olanlarının 350'ye gittiği piyasada IE80'in 600'e gitmesi zor be aga.

Biraz piyasayı takip etseydiniz siz de görürdünüz yığınla IE8'in gittiğini...
  • quote:

quote:

quote:

Ben garanti olayını anlamadım. 370 lere satılıyor fakat hepsi yurtdışı ürünü. Nerde metan garantili 350 ye? metan zaten ie8 satışını durdurdu. Daha önce almış olanlarda satmıyor. O bahsettiğiniz satıcılar ürünü alın 10 gün içerisinde yurtdışından kargolanacak diyor. Güven vermiyor insana. Sen 10 güne kadar get ile almış olsanda ürünü onaylamış oluyorsun. Ne geleceğini bilemessin. Ki yurtdışı satış fiyatları bildiğim kadarıyla türkiyenin çok üstünde. ie80 en ucuz 389 dolara buldum güvenilir satış yapan siteler arasında. ie8 de olsun 300 dolar olsun. Onların sattıkları %100 rebuplised yani yenilenmiş ürünler. Daha önce tamir gören ürünler. Ama bunu belirtmiyorlar. Bu ürünlerinde hata verme olasılığı yüksek. Forumda kadembasaran 170 tl ye monster turbine satıyor. Nasıl satıyor yenilenmiş ürün olduğunu belirterek satıyor. 170 tl verilip riske girilebilir. Fakat 400 liralar verip Eski hatasını tekrarlarsa ie8 ler elde kalır. 0 ürünü o fiyata satma ihtimalleri yok dostum Metan gibi müthiş indirimler yapan bir firma bile veremiyor. Metan dışında ie8 alanlar yenilenmiş ürün aldığını bilsin.

Metan gibi bir firmadan 600 tl ye ie80 alınabilir. Adamlar ömür boyu garanti veriyor sana. Ömür boyu kullanacağını bildiğin kulaklığa 600 tl verilir. Ve sattığındada güzel para ediyor. Daha önce cx300+px100+vibe2+philips+um2 almış biri olarak 75+140+60+25+260 bunlara bu parayı vereni kadar param varsa ie80 alıp uzun süre kullanmak daha mantıklı geliyor. Ama sorun şuki metan ie80 i 600 liraya vermiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golden Gate -- 14 Ocak 2012; 13:05:06 >

• Ben forumlardan bahsetmiştim ama "rebuplised" yazdığını gördükten sonra seninle tartışamayacağımı anladım.

Saygılar, iyi forumlar.
  • republished olarak dusunursek mantikli aslinda
  • quote:

Ben forumlardan bahsetmiştim ama "rebuplised" yazdığını gördükten sonra seninle tartışamayacağımı anladım.

Saygılar, iyi forumlar.

• quote:

Ben forumlardan bahsetmiştim ama "rebuplised" yazdığını gördükten sonra seninle tartışamayacağımı anladım.

Saygılar, iyi forumlar.

Fark yapmaz ben google dan gidip aramadım yenilenmiş ürünün nasıl yazıldığını. Anlayanın anlayacağını düşündüm ve yazarkende yanlış yazdığımın farkında olarak yazdım. Forumda ie8 satan falanda yok. Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben garanti olayını anlamadım. 370 lere satılıyor fakat hepsi yurtdışı ürünü. Nerde metan garantili 350 ye? metan zaten ie8 satışını durdurdu. Daha önce almış olanlarda satmıyor. O bahsettiğiniz satıcılar ürünü alın 10 gün içerisinde yurtdışından kargolanacak diyor. Güven vermiyor insana. Sen 10 güne kadar get ile almış olsanda ürünü onaylamış oluyorsun. Ne geleceğini bilemessin. Ki yurtdışı satış fiyatları bildiğim kadarıyla türkiyenin çok üstünde. ie80 en ucuz 389 dolara buldum güvenilir satış yapan siteler arasında. ie8 de olsun 300 dolar olsun. Onların sattıkları %100 rebuplised yani yenilenmiş ürünler. Daha önce tamir gören ürünler. Ama bunu belirtmiyorlar. Bu ürünlerinde hata verme olasılığı yüksek. Forumda kadembasaran 170 tl ye monster turbine satıyor. Nasıl satıyor yenilenmiş ürün olduğunu belirterek satıyor. 170 tl verilip riske girilebilir. Fakat 400 liralar verip Eski hatasını tekrarlarsa ie8 ler elde kalır. 0 ürünü o fiyata satma ihtimalleri yok dostum Metan gibi müthiş indirimler yapan bir firma bile veremiyor. Metan dışında ie8 alanlar yenilenmiş ürün aldığını bilsin.

Metan gibi bir firmadan 600 tl ye ie80 alınabilir. Adamlar ömür boyu garanti veriyor sana. Ömür boyu kullanacağını bildiğin kulaklığa 600 tl verilir. Ve sattığındada güzel para ediyor. Daha önce cx300+px100+vibe2+philips+um2 almış biri olarak 75+140+60+25+260 bunlara bu parayı vereni kadar param varsa ie80 alıp uzun süre kullanmak daha mantıklı geliyor. Ama sorun şuki metan ie80 i 600 liraya vermiyor.

Bugün Metanı aradım, IE 80 için 1300 lira fiyat verdiler, 2 yılda ne çok şey değişmiş vay anasına. artik indirim devri de kapanmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 6 Mart 2014; 21:36:39 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.