Şimdi Ara

sennheiser kulak içi kulaklık MX serisi icin fikri olan...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar sennheiser mx serisinde fiyat /performans açısından en iyi kulaklık hangisi?kullananlar var mı?? lutfen fikirlerinizi saklamayın
    saygılar!!!

• ne tür müzik dinlediğini söylersen ona göre tavsiye gelir.. mx serisi f/p bakımında oldukça iyidir.. aynı zamanda oldukça dayanıklıdırlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 27 Kasım 2006; 18:20:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXcom_Zkko

ne tür müzik dinlediğini söylersen ona göre tavsiye gelir.. mx serisi f/p bakımında oldukça iyidir.. aynı zamanda oldukça dayanıklıdırlar..
    guçlu bass ve tiz bunun yanında da temiz ses!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: med472

guçlu bass ve tiz bunun yanında da temiz ses!!

Alıntıları Göster
    ben de iriver h10 ile gelen mx400 var ve çok memnunum. ses kalitesi benim için fazlasıyla yeterli. gerçekten tatmin edici ve çok kaliteli bir kulaklık : özellikle fiyatına göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

ben de iriver h10 ile gelen mx400 var ve çok memnunum. ses kalitesi benim için fazlasıyla yeterli. gerçekten tatmin edici ve çok kaliteli bir kulaklık : özellikle fiyatına göre.

Alıntıları Göster
    f/p dersen o zman mx200
  • quote:

Orijinalden alıntı: froyds

f/p dersen o zman mx200

Alıntıları Göster
    mx300 ile mx200 arasında nasıl fark var!
  • quote:

mx300 ile mx200 arasında nasıl fark var!

Alıntıları Göster
    bende pmx60 modeli var ama kulak içi deil. oldukça memnunum. bence kulak içi modellerden daha iyi çünkü dışarıdan gelen sesi azaltıyo. ayrıca taçsız. kulak arkasında geçiyor kordon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARone

bende pmx60 modeli var ama kulak içi deil. oldukça memnunum. bence kulak içi modellerden daha iyi çünkü dışarıdan gelen sesi azaltıyo. ayrıca taçsız. kulak arkasında geçiyor kordon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ARone

ya onlar sesi dışarıya daha fazla kaçırmıyo mu :S

• quote:

Orijinalden alıntı: BetaMode

quote:

Alıntıları Göster
    mx 550 kullandım çok iyi bir kulaklıktır.volüm kontrol özelliği de var.

• quote:

Orijinalden alıntı: BetaMode

quote:

Alıntıları Göster
    Güçlü bas ve MX serisi birbirine biraz zıt karakterler. Özellikle MX400 ve 500 için. Bunlar bas konusunda güm güm vurmayan modeller. MX300 ben de vardı, rezil gibiydi açıkçası. MX400' e geçtiğimde çok rahat etmiştim. MX200 dinlemedim; ama yorumlarına göre sadece bası olan bir kulaklık. Kimse tizlerinden bahsetmiyor nedense...

• quote:

Orijinalden alıntı: soundchaser

Güçlü bas ve MX serisi birbirine biraz zıt karakterler. Özellikle MX400 ve 500 için. Bunlar bas konusunda güm güm vurmayan modeller. MX300 ben de vardı, rezil gibiydi açıkçası. MX400' e geçtiğimde çok rahat etmiştim. MX200 dinlemedim; ama yorumlarına göre sadece bası olan bir kulaklık. Kimse tizlerinden bahsetmiyor nedense...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

mx200 bas-mid-tiz yönünden idare eden bir kulaklık.. ama sony'den sonra özellikle midleri dikkatimi çekmişti, çok net ve temizdi.. bass olayı da sanırım serinin en çok bass vuran kulaklığı olduğundan öne çıkarılıyor..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

mx200 bas-mid-tiz yönünden idare eden bir kulaklık.. ama sony'den sonra özellikle midleri dikkatimi çekmişti, çok net ve temizdi.. bass olayı da sanırım serinin en çok bass vuran kulaklığı olduğundan öne çıkarılıyor..

Alıntıları Göster
    MX 500 kullandım daha sonra EP630, kulaklıklarda bass denen olayla tanıştım dersem çok abartı olmaz emin olun

• quote:

Orijinalden alıntı: MyStİCaL

MX 500 kullandım daha sonra EP630, kulaklıklarda bass denen olayla tanıştım dersem çok abartı olmaz emin olun

Alıntıları Göster
    mx serisisnin en iyisi mx550 dir onra mx 450 geliyo alacaksan mx550 al bulamazsan diğeriniwww.koysepete.comda wardı sanırsam 25 ytl olcak fiyatı mx 450nin

• quote:

Orijinalden alıntı: soulfound

mx serisisnin en iyisi mx550 dir onra mx 450 geliyo alacaksan mx550 al bulamazsan diğeriniwww.koysepete.comda wardı sanırsam 25 ytl olcak fiyatı mx 450nin

Alıntıları Göster
    MX serisinin en iyisi kime göre, neye göre? Tüm MX serilerinin karşılaştırdıktan sonra mı bu kanıya vardın, yoksa model numarasının en büyük olmasından dolayı mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: soundchaser

MX serisinin en iyisi kime göre, neye göre? Tüm MX serilerinin karşılaştırdıktan sonra mı bu kanıya vardın, yoksa model numarasının en büyük olmasından dolayı mı?

Alıntıları Göster
    mx400 fiyatına göre mükemmel bi kulaklık bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: maniac1987

mx400 fiyatına göre mükemmel bi kulaklık bence

Alıntıları Göster
    cx serisini neden düşünmüyorsn
    mesela cx 300 güzel
    ses tam net + baslar süper SRS kullanıcaksan tam senlik

ama herkesın tercihi başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: unutmamali89

cx serisini neden düşünmüyorsn
    mesela cx 300 güzel
    ses tam net + baslar süper SRS kullanıcaksan tam senlik

ama herkesın tercihi başka

Alıntıları Göster
    arkadaşlar aslında benim istediğim urun cx300 fakat ben universiteye hazırlanan bir ogrenciyim yani bianlamda bu kadr parayı bi kulaklıga vermem zor...
    o yuzdenmx serisi benim tercihimdi...suan icin guclu bas ve tiz icin mx200 u dusunuyorum fakat ilerleyen zamanlardada cx300 ü...

• quote:

arkadaşlar aslında benim istediğim urun cx300 fakat ben universiteye hazırlanan bir ogrenciyim yani bianlamda bu kadr parayı bi kulaklıga vermem zor...
    o yuzdenmx serisi benim tercihimdi...suan icin guclu bas ve tiz icin mx200 u dusunuyorum fakat ilerleyen zamanlardada cx300 ü...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: med472

yerinde olsam biraz daha bekleyip cx300'ü tercih ederdim.. izolasyon apayrı bir dünya çünkü.. geç olsun, iyisi olsun..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: med472

yerinde olsam biraz daha bekleyip cx300'ü tercih ederdim.. izolasyon apayrı bir dünya çünkü.. geç olsun, iyisi olsun..

Alıntıları Göster
    oda zor bi durum
    para meselesi
    ama arada 20 ytl gibi bir fiyat var

• quote:

Orijinalden alıntı: unutmamali89

oda zor bi durum
    para meselesi
    ama arada 20 ytl gibi bir fiyat var

Alıntıları Göster
    olur mu aralarında neredeyse 40 ytl fark var. biri 12 avro digeri 30 avro...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.