Valla kulaklıklar yok sarmalmış yok sarmalamazmış bunlara pek bakmam Benim için kulaklığın kulağa verdiği hoşluk önemli.Kablodan yana hiçbir sıkıntım olmadı.O kadar rahat ve hafifki kutusundan çıkan klips ve kulak arkası eklenen malzemeyi bile hiç kullanmak istemedim.Aldığım günden beri neredeyse pc ye hiç oturmak istemiyor canım.Tek derdim ilerde sağırlık tehlikesi geçirebileceğim korkusu ama irademe sahip olamıyorum bütün şarkıları full bass tatmak istiyorum.
Bu kulaklık ile ilgili tek derdim taşıma kabına sararken epeyi vakit geçiriyorum umarım kısa yolunu yakında öğrenirim yada benmi çok uzatıyorum onu bilemiyorum Arkadaşlar Sennheiser IE 8 i herkeze tavsiye ederim..
ne tür müziklerden dinlersiniz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: Fakir_çocuk ne tür müziklerden dinlersiniz hocam
Dostum normalde R&B ve rock türündeki müziklerden hoşlanırdım ama kulaklıklardan sonra elektronik müziğede ilgi duymaya başladım.
şu ie8'i aldıracaksınız sonunda banada dayanamıyorum artık
quote:
Orijinalden alıntı: ÇöÇan
Valla kulaklıklar yok sarmalmış yok sarmalamazmış bunlara pek bakmam Benim için kulaklığın kulağa verdiği hoşluk önemli.Kablodan yana hiçbir sıkıntım olmadı.O kadar rahat ve hafifki kutusundan çıkan klips ve kulak arkası eklenen malzemeyi bile hiç kullanmak istemedim.Aldığım günden beri neredeyse pc ye hiç oturmak istemiyor canım.Tek derdim ilerde sağırlık tehlikesi geçirebileceğim korkusu ama irademe sahip olamıyorum bütün şarkıları full bass tatmak istiyorum.
Bu kulaklık ile ilgili tek derdim taşıma kabına sararken epeyi vakit geçiriyorum umarım kısa yolunu yakında öğrenirim yada benmi çok uzatıyorum onu bilemiyorum Arkadaşlar Sennheiser IE 8 i herkeze tavsiye ederim..
Bu kulaklığı almak için daha sonraki yaz aylarında bir işte çalışıp para biriktirip almayı düşünüyorum böylece ailem bir kulaklığa o kadar para verilirmi diye hesap soramaz kendi paramdan alacağım
2009-2011
Nostalji olmuş biraz...
başlığı görünce afalladım bi an.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme