Şimdi Ara

Sennheiser kulaklıklar hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kullandığım mp3 player Iriver T10. Mp3 player'la birlikte gelen kulaklık da Sennheiser Mx 200 ya da 400 idi.

Üzerindeki yazı silindiğinden hatırlamıyorum. 2-3 gün önce bozulana kadar da bu kulaklıklardan cok

memnundum o yüzden yeni alacağım kulaklık da kesinlikle Sennheiser olacak.

Fakat modelleri hakkında fazla bilgim yok bilen arkadaslar varsa ve önerilerde bulunurlarsa cok sevinirim.

Özellikle mx 200 veya 400'ü dier modellerle karsılastırdığımız zaman ne gibi artıları veya eksileri var?

Son olarak Ankara'da kalıyorum ve nerelerde Sennheiser kulaklık bulabilirim?

Not: Kulakiçi kulaklıklarla ilgileniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hangar_18 -- 21 Nisan 2007; 23:25:19 >

• merhaba.. Sennheiset mx200 -300 ve 500 ü dinklemiş biri olarak sana direk mx 200 ü al diyebilirimrahatça...

ben de Ankarada oturuyorum... sanalmarketim.com da satılıyo bu kulaklıklar.. ama ben zamanında istanbuldan getirtmiştim . .o zamanlar ankarada satan yer yoktu...

1 tane mx 200 eskittim.. şuan 2. mx 200 ü kullanıyorum.. 1.5 -2 yıl falan oldu... 3. mx 200 kutusunda bekkliyo.. o kadar fiyat / perf. oranı çok iyi olan bi kulaklık yani... ama sesinin oturması için 3-4 ay yoğun dinlemen lazım.. deneyim konuşuyo ciddiyim.. yeni açtığım bi mx200 ile ..1 yıldır kullandığım mx 200 ün sesi aynı gelmiyodu inan bana.. .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.