Şimdi Ara

sennheiser kulaklıklarla ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Iriver T-10 kullanıyorum yakın zamanda mp3 playerımla birlikte gelen (üzerinde yazmıyodu ama sanırım) Sennheiser mx-200 kulaklığım bozuldu kulaklıktan oldukca memnundum tercihim yine Sennheiser olacak bu sefer mx-400 düsünüyorum ve ankarada nerede Sennheiser marka kulaklık bulabilirm ve kredi kartım yok cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Not: Sadece kulakiçi kulaklık düsünüyorum

• açılıyor flash yoktur sende onu yüklewww.adobe.com oradan da flash player
    http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash&promoid=BIOW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaYNoX -- 22 Nisan 2007; 0:44:58 >

• http://www.kulakligim.com/anasayfa.asp?

adobe flash player'ı da yükledim ama site hala acılmıyo google'dan arattım hakikaten sennheiser'la ilgili baya kapsamlı bi siteymiş neden acılmıyor olabilir nasıl girebilirim bi fikri olan var mı?
  • Ankara da sanalmarketim var eternal bilgisayar metropol sinemasının az üst tarafında Ankaradaysan bilirsin orda her çesit sennheiser kulaklık var mx200 cx300 ...bulursun yani cünkü cx300 ü ve ep630 u ordan aldım
  • eywallah saolasın
  • sitenin adresini arkadas tam vermis..ve site asp koduyla yazildigi icin copy / paste olayiyla acilmamis..
    www.kulakligim.com
    bu sekilde denersen basarili olur...

bende sennheiser almayi dusunuyorum...ama spor icin..ewde falan kulaklik kullanan bi insan degilim..
    pmx70'ti sanirim spor modeller arasindaki neckband olan versiyonu...onu dusunuyorum...

Bu arada sizin bahsettiginiz modelleri bilmiyorum inceleme firsati bulamadim..ama sokakta kullaniyorsaniz kulakliginizi Pille calisan ve disardaki sesi block eden kulakliklari tercih edin...gercekten cok fark ediyor...biras pahali evet...ama deger..

Simdiden hayirli olsun kulakliginiz..
  • Yorumlar için teşekkürler.. Dün gittim ve MX 500 aldım dünden beri aralıksız dinliyorm bi önceki kulaklığımdan cok daha iyi.. Ayrıca dışardaki sesleri de kesinlikle içeri iletmiyor.. Bunun yanında sesler cok net ve bası da cok doyurucu.. Ben ağırlıklı olarak metal müzik dinliorum dolayısıyla basslar bnm için cok önemliydi piyasadaki iyi bassı olduğu iddia edilen coğu kulaklık aslında arka plandaki müziği boğan kulak zarına baskı yapmaktan başka ise yaramayan basa sahipler oysa MX 500'ün bassları son derece güzel.. Kulaklık almak isteyen arkadaşlara öneririm..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.