Şimdi Ara

Sennheiser MM200 Bluetooth Kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum ama acaba bluetooth olması ses kalitesin ne denli etkiler bilemiyorum , iphone4 te kullanmayı planlıyorum

askılı olması (eksi)
    Sennheiser MM100 Bluetooth Kulaklık

arada kaldım açıkcası; daha makul fikirleriniz olursa bekliyorum, teşekkürler

• creative wp250 e de baktım ama kullananlar yok mu acaba.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l10dex

arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum ama acaba bluetooth olması ses kalitesin ne denli etkiler bilemiyorum , iphone4 te kullanmayı planlıyorum

askılı olması (eksi)

Arkadaşım Blutoothlu kulaklık konusunda Sennnheiser pek performanslı olmadığını (ÇEKİM KALİTESİ DÜŞÜK KOPMA OLABİLİYORMUŞ) söylüyorlar... TAVSİYEM : Samsung Hs 3000 Ve onun yanına CX 200 STREET yada herhangi bir kulaklık almanız daha iyi olur..( Ben Kullanıyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_technosoft

quote:

Orijinalden alıntı: l10dex

arkadaşlar kulaklık almayı düşünüyorum ama acaba bluetooth olması ses kalitesin ne denli etkiler bilemiyorum , iphone4 te kullanmayı planlıyorum

askılı olması (eksi)

Arkadaşım Blutoothlu kulaklık konusunda Sennnheiser pek performanslı olmadığını (ÇEKİM KALİTESİ DÜŞÜK KOPMA OLABİLİYORMUŞ) söylüyorlar... TAVSİYEM : Samsung Hs 3000 Ve onun yanına CX 200 STREET yada herhangi bir kulaklık almanız daha iyi olur..( Ben Kullanıyorum)

cevabınız için sağolun
    mm 100 ü araştrımayı denedim ama pek kati bilgilere ulaşamadım ses kalitesi yönünden
    arkadaşııızın yorumu hariç tabii :)

hs3000 araştırdım güzel muhakkak ama ben kablolardan kurtulmak istiyorum :D

• zaten bluetoothlu kablolardan kurtulacaksınız :)piyasada en iyi Bence budur..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anker Q30 Bluetooth Kulaklık
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.