Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sennheiser Momentum W. 3 (SIFIR - 3500 SON) Satın Al 28 Eylül 2023 06:41 1 1 Sennheiser Momentum W. 3 (SIFIR - 3500 SON) Sennheiser Momentum Wireless 3 Ürün sıfırdır. Mevcut kulaklığın arıza nedeniyle gönderilmesi sonucunda yerine sıfır ürün verilmiştir. Sadece fotoğraf çekmek amacıyla açılmıştır. 11 ay daha garantisi vardır. Sıfır fiyatı ortadadır ve alana şimdiden hayırlı olsun.3500 TL Son fiyattır ve Kargo Dahil. İzmit /KOCAELİ üzerinden elden teslim alabilirsiniz. Dolap Link : Dolap’ta keşfettiğime bak!https://link.dolap.com/qfwip Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 17 Ağustos 2024 Satıldığı Şehir : Kırşehir, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Samsung Galaxy A04 64 GB (SATILMIŞTIR) [SATILDI] Sennheiser Momentum W. 3 (SIFIR - 3500 SON) Oneplus 9 Pro 8/128 2123 (SATILMIŞTIR) Oppo X6 Pro 16/256 Çöl Rengi Alınacaktır