Ben msi gt70 laptop almayı planlıyorum. Sennheiser pc360d-Sennheiser pc 363d-Astro A50-Turtle Beach xp 7 bu kulaklıklardan hangisi en iyisidir?
Not: Özellikle fps oyunları oynayacağım. Bütçem müsait başka önerilerde de bulunabilirsiniz. Müzikle aram hiç yoktur :)
Astro A50+mixer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: trakianboy
Astro A50+mixer
Nedenini de açıklarsanız sevinirim hocam.
up
Abi hiç mi ilgilenen olmaz şu forumda. Bu kulaklıkların fiyatları belli alırken dikkat etmem lazım 1 kez alıyorum adamakıllı alayım diye düşünüyorum. Kimisi sennheiser a iyi diyor kimisi turtle beach e kimisi de astro ya ortada kaldım yardımınızı bekliyorum.
Cs:go takımımdaki isveçli bir arkadaşım Astro A50 kullanıyor. Adamın kaçırdığı ses yok. Benim hiç alamadığım sesleri çok net bir şekilde alıp aktarıyor. Kendisiyle bu model hakkında çok konuştuk. Pahalı fakat alınabilecek çok iyi bir kulaklık. Sennheiser 363d ile arada kalmakta haklısınız. Markalar çok üst klasman. Ben önceliği Astro A50 olarak görüyorum.
sibilikS
kullanıcısına yanıt
Sennheiser PC 363D dükkanımda var kardeşim ,sıfırdan farksız full kutulu, ilgilenirsen görüşürüz.
Sennheiser ve Audio Technica'dan başka düşünme derim.
Sennheiser g4me zero hoşuma gitti büyük ihtimal onu alacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme