Şimdi Ara

SENNHEISER PMX40 KULAKLIK nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc de kullanmak için SENNHEISER PMX40 KULAKLIK almayı düşünüyorum aslında hd 202 modeli düşünüyordum aşağıdaki adreste yoktu. başka bir sitede vardı sanırım ama aşağıdaki siteden 3-4 parça ürün alıyorum hd 202 için ayrı havale yapmak istemedim. SENNHEISER PMX40 ın fiyatı havale ile 45 ytl civarında kullaklık için ayıracağım maksimum bütçe 50ytl civarı uzun süre kullanımda kulağı rahatsız etmeyen net ve temiz ses verecek ürün arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı acaba. bir kaç gün içerisinde almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenpmx40

• quote:

Orjinalden alıntı: Mücerred

arkadaşlar pc de kullanmak için SENNHEISER PMX40 KULAKLIK almayı düşünüyorum aslında hd 202 modeli düşünüyordum aşağıdaki adreste yoktu. başka bir sitede vardı sanırım ama aşağıdaki siteden 3-4 parça ürün alıyorum hd 202 için ayrı havale yapmak istemedim. SENNHEISER PMX40 ın fiyatı havale ile 45 ytl civarında kullaklık için ayıracağım maksimum bütçe 50ytl civarı uzun süre kullanımda kulağı rahatsız etmeyen net ve temiz ses verecek ürün arıyorum tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı acaba. bir kaç gün içerisinde almayı düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17414&productid=evsenpmx40

Arkadaşlar yokmu bu kullaklık hakkında bilgisi olan. ayrıca bir de CREATIVE HS-400 KULAKLIK + MİKROFON modeli gözüme çarptı nedersin. bu ürünün artıları olarak mikrofonun kolay çıkarılıp takılıyor olması , kablo uzunluğu, ses ayarının kablo üzerinden yapılabilmesi. fiyatının biraz daha makul olması ancak bir senheiser ses kalitesine yaklaşabilirmi sizce hangisini tercih etmeliyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.