Arkadaşlar bu 2 kulaklık arasında kaldım.Daha öncede konu açmıştım ama çok sağlıklı cevaplar gelmemişti.Bu akşam en geç yarın sipariş vericem.Dinlediğim müzik tarzı chillout/trip-hop/downtempo/psychill etc. yani tiz mid ve basslarda bu 2 kulaklık arasında hangisinden daha sağlıklı bir sonuç alabilirim ?Birde ipod touch ile kullanıcam arkadaşlar...
Bir kişi bile bilgilendirmicek mi şimdi ?
HD'yi açık tipte olduğu için dışarıda kullanamazsın. Diğeri dışarı için uygun olacaktır.
İşin aslı hiçbiri o dediklerinde ölümcül bir performans vermez ama yine de iş görürler. Px'ten yanayım.
McKenzie bilgilendirmen için çok teşekkür ederim.Sokak için PX daha iyi diyosun.O zaman px alsam daha sağlıklı olucak.Ölümcül bir performans evet bende beklemiyorum onun için yeterli param olması lazım öncelikle :) ama arasında sound olarak çok fazla fark yok diosun sanırım?Birşey daha merak ediyorum mckenzie bazı yorumlarda px 200 de tiz seslerde teneke gibi ses verdiği söyleniyordu.Bunun kullanılan mp3 player ile bir alakası olabilirmi sence?Yani Ipod'umda ekolayzır ayarlayarı yapabilerek diğer kullandığım tiz kulaklıklarda temiz sonuçlar alabiliyordum.Gerçi diğer kulaklıklarım rezil gibiler orası da ayrı da :) Bu problemi çözebilirmiyim ? Kusura bakma müzikle produksiyon alanında ilgilendiğim için yani kötü soundu farkedip çok rahatsız olduğum için çok soru soruyorum :(
Rezil olan rezildir, evet. Ancak bu konularla ilgili bilgisi pek fazla olmayan insanlar böyle keskin ve haksız yorumlardan kaçınmazlar. Ama cihazla tabii ki ilgisi var. İmzamdaki konuyu okursan burada diyebileceğimden çok daha fazlasını okuyabilirsin. Fakat direkt cevap olarak, ipod touch iyi bir müzik dinleme aygıtı değil. Forumda cihazlar konusunda çok konuşuldu, orada yazar neyin iyi olduğu.
hemen makalene başlıyorum.Bilgilendirmelerin için tekrar çok teşekkür ederim dostum.