Şimdi Ara

Sennheiser pxc 150 ve Sansa Clip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , bu işlerin teknik detayından 1 ay öncesine kadar hiç bir bilgim yoktu şimdi az çok empedans vs gibi değerlere kulak dolgunluğumuz oldu.

İşin ehli arkadaşlara ufak bi sorum var .

300 ohm empedans'ı olan sennheiser pxc 150 kulaklığını sansa clip ile destekleyebilirmiyiz ?

yoksa bi amfi şart mı ?

Teşekkür ettim.

• O kulaklık - muhtemelen - noise cancelling olduğundan 300 ohmdur. Yoksa öyle giriş seviyesinde taşınabilir bir kulaklığa 300 ohm koyacaklarını sanmam.

Çünkü sitesinde şöyle bir cümle var: "Ideal for mobile audio sources such as MP3 players or portable CD players"

Yani muhtemelen problemsiz beslenecektir ama arada bir pil alıp takmanız gerekebilir.
  • Evet öyle bir özelliği var. Aslında ben öyle pek uçaklarda seyahet eden iş adamlarından değilim :) Yurt'daki sesten izole olabilmek için istiyorum. (kısık muzik sesiyle bile).

Üreticileriyle konuştum(metan). uyumlu diyorlar. Fakat yüksek ohm'dan dolayı çıkış alacağınız alet 'de önemli dediler ve px 200 önerdiler. Bu kulaklıklar daha çok uçak vs için ideal dediler.

Yani aslında adamlar sorun yaşayacağımı politik bir dille anlattılar. Ama müşteri sonuçta bi ürün beğendiysede vazgeçirmemek icabına politik cevap veriyorlar. O yüzden forum halkına sormak istedim.

Cevap için teşekkürler. Bu kulaklığı hiç deneyen fln oldumu mp3 ' ile bir deneyim sahibi sorun olmaz kardeş dese direkt alacam.
  • 2 tane aa Pil ile çalışıyor kulaklık zaten :) Bu empedans olayı pilsiz durumlarda mı sıkıntı yaratır . Yoksa pillide olsa olmasada her türlü sıkıntı olabilirmi ? ben pil ile kullanmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H.

O kulaklık - muhtemelen - noise cancelling olduğundan 300 ohmdur. Yoksa öyle giriş seviyesinde taşınabilir bir kulaklığa 300 ohm koyacaklarını sanmam.

Çünkü sitesinde şöyle bir cümle var: "Ideal for mobile audio sources such as MP3 players or portable CD players"

Yani muhtemelen problemsiz beslenecektir ama arada bir pil alıp takmanız gerekebilir.

+1 .
  • :) Timam o zaman alıyorum yaww. Sanırım notebook ile hiç problem yaşamam besleme konusunda. Birde bu amfi olayı varmış. Sanırım gerekirse ondan alarak sorunu çözebilriz heralde ? Bu amfiler nerden alınır kaçadır ? forumu dağıtmadan bu konudan sorayım.

Bu arada cevaplar için tenk yu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmotr -- 27 Mart 2011; 22:52:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kozmotr

:) Timam o zaman alıyorum yaww. Sanırım notebook ile hiç problem yaşamam besleme konusunda. Birde bu amfi olayı varmış. Sanırım gerekirse ondan alarak sorunu çözebilriz heralde ? Bu amfiler nerden alınır kaçadır ? forumu dağıtmadan bu konudan sorayım.

Bu arada cevaplar için tenk yu

Yurtdışından alma imkanınız varsa uzman arkadaşlara sormanızı öneririm , Eğer yok ise ; Forumda satılan başlangıç seviyesindeki amfilerden alabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.