Şimdi Ara

SENNHEISER vs CREATIVE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Philips mark kulakliğim bozuldu sağ taraftan ses gelmio nedense ...
    Bu üçü arasında kaldım sizce hangisi genelde pc de oyun oynamak için kullanıcam ara sırada müzik
    SENNHEISER PC130 KULAKLIK
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=85587&productid=bd19002#tablnk

SENNHEISER Streetwear PMX60 Neckband HeadPhone
    http://www.sanalmarketim.com/asp/show_stock.asp?product=SENNPMX60

CREATIVE HS-600 HEADSET KULAKLIK SETİ
    http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=92120&productId=bd47144

Yorumlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaholicss -- 14 Ekim 2006; 14:09:57 >

• cvp vericek yokmu bugün almayı düşünüyorum da...
  • pmx-60 için ii sesi var diyolardı daha önceki kulaklığındamı bu tipti? kulakiçi istersen mx-200 alabilirsin
    edit: sennheiser hd202 de alabilirsin dj tipi yalnız bu kulaklıklar dışarısı için uygun değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 14 Ekim 2006; 15:58:33 >
  • eğer mikrofolu kulaklık istiyorsan hs-600 modeli pmx-60dan daha iyi olduğu kanısındayım çunku creative kulaklığı hem kulağı sarıyor hemde mikrofonu var...bence ikisi arasında bi tercih yapacaksan creative hs-600 öneririm
  • bence mikrofon önemli değilse hd202 al çok kaliteli bi kulaklık uzun süre kullanabilirsin philips için ise hiç şaşırmadım 3 tane philips kulaklığım aynı nedenle çöpe gitti.
  • Eğer mikrofon olması şart değilse. Philips HP805 öneririm. Çünkü oyunlarda sahne derinliğini iyi yansıtan bir kulaklık şarttır. Mesela CS' de kimin nereden geldiğini anlayabilmek için bu en büyük gerekli özelliktir. O açıdan HD202 çok gereksiz olur. Çünkü sahne derinliği açısından vasat bir kulaklık. Yapısı gereği böyle. Kapalı kulaklıklarda böyledir genelde.
  • cvp lar için teşekkürler ancak kimse SENNHEISER PC130 KULAKLIK hakkında bi mesaj atmamış aslında ben bunu daha çok düşünüyorum
    ses dinleme konusuna gelince kesinlikle benim için çok önemli philips te dinleyebiliyordum suan bozuk olduğu için lcd nin hoparlörlerini kullanıyorum ve oyundan hiç zevk almıorum sesler karışıyor ve hatta sinirlenip oyunu dahi 5dk olmamasına rağmen kapatıyorum.
  • soundchaser sennheiser da oyunlarda ve filmlerde bu derinliği yakalayabileceğimiz bi kulaklık varmı dediğin gibi bu tür şeylerde derinlik önemli benim philips le çok başım ağrıdı o yüzden güvenemiyorum kaç yıldır kullanıyosun bu kulaklığı uzun ömürlü bişeymi ne dersin. ev kulaklık çöplüğüne döndüde o bakımdan soruyorum yarın öbürgün elimde kalıcak bişeye para vermek te istemiyorum.

edit.bide kapalı derken neyi kastettin iki kulaklıkta kapalı değilmi yoksa hd202 yarım kapalımı idi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geberit -- 14 Ekim 2006; 20:39:10 >
  • Şimdi var da, önemli olan fiyat aralığınız hangi aralıkta bir model düşündüğünüze göre değişir. Sennheiser alırsanız asla elinizde kalmaz zaten. En ucuz modeli bile gayet sağlam. Ben yıllardır Sennheiser kullanıyorum daha bir tanesinde sorun yaşamadım. Zaten yaşasam bile çok iyi bir teknik servisi var. Elinizdeki ürün asla patlamaz yani.

Kapalı derken, kulaklığın dışarıdan ses almayan ve dışarıya ses vermeyen yapıda olmasından bahsettim. Kapalı kulaklıklar her zaman sahne derinliği konusunda açıklara göre daha kötü konumdadır. Yapıları gereği bu böyledir.
  • arada kaldım oyun için kullanıcam daha çok sennheiser pc130 mu Philips HP805 mi??
    Önceki bozulan kulaklıım philips o yuzden onu da pek istemiyorum ama ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaholicss -- 14 Ekim 2006; 22:37:52 >
  • valla keşke arızalanmaz diyebilsem uzunca bi süre denemiş bi arkadaşın yorumunu almak lazım şahsen 6 parça ürünle sütten ağzı yanan biri olarak uzak duruyorum ama bazen başka çarede kalmıyo.
  • 4yıldır Sennheiser kulaklıklarını kullanıyorum. Daha bir tanesi arızalanmadı, bu yeterince uzun bir müddet midir? Arızalansa bile iyi bir servisi var diyorum, yazdıklarıma bir daha bakarsan görürsün. Yani tamir olunmayacak bir şey ise, değişim kararı çıkar.
  • yok sen beni yanlış anladın soundchaser ben philips için söledim onu yoksa bendede aynen mx200 var 4 yıldır kullanıyorum hiç bişeyi yok o zamanlarda bilmeden megavizyondan almıştım sanırsam metan daha yeni almıştı distürübütörlüğünü.
  • sennheiser bu alemin kralıdır .philips rakip değil sennheiser için.
  • aslında bende philips için sölemiştim mesajımda gayet açık
    sanırım sennheiser almak mantıklı ...
    yanlız 3-d ses de pc130 yeterli gelirmi pc-160 var o oyun içinmiş ama pahalı biraz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaholicss -- 16 Ekim 2006; 0:07:22 >
  • Şimdi hocam, bu PC serilerini inanki hiç kullandım. O yüzden mümkün oldukça yorum yapmaktan kaçıyorum. Methini de duymadım. Sana tavsiyem. PC-130' u hepsiburada vb. gibi bir yerden alıp denemen, sonra da memnun kalmazsan 8gün içerisinde iade etmen. Böylece tam bir karara varmış olursun. Eğer tatmin etmezse yine gelirsin yine konuşuruz, üstünde tartışırız
  • quote:

Şimdi hocam, bu PC serilerini inanki hiç kullandım. O yüzden mümkün oldukça yorum yapmaktan kaçıyorum. Methini de duymadım. Sana tavsiyem. PC-130' u hepsiburada vb. gibi bir yerden alıp denemen, sonra da memnun kalmazsan 8gün içerisinde iade etmen. Böylece tam bir karara varmış olursun. Eğer tatmin etmezse yine gelirsin yine konuşuruz, üstünde tartışırız

cvp için teşekkürler zaten fiyat konusuda önemli en iyisi pc 130 u alığım.
  • tamam şimdi htırladım bi yerde okumuştum pc 130 ii not almıştı ama siteyi hatırlamıyorum şimdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.