Şimdi Ara

Sennhiser Cx200 street II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir kulaklik arıyorum sennhiser almak üzereyim. Şuanda guncel fiyati 99tl sizce alinir mi ?

Daha iyi bir önerisi olan varsa yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alınır 2 yıl kullandım gönül rahatlığıyla alınır. Link atarsanız bende hediye olarak bir arkadaşıma almak istiyorum 99 liraya bulamadım
  • hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    Sennhiser türkiyenin sitesinde in ear a tiklarsaniz görürsünüz en altlarda.

Hocam hd 202 hakkinda ne düşünüyorsunuz??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemEFRAZ -- 15 Nisan 2016; 0:52:35 >
  • O konuda bir fikrim hocam maalesef. Biraz daha paraya kıyarım diyorsanız şuan kullandığım kulaklığı öneririm. Razer Hammerhead ( Bunun prosu da var aralarındaki tek fark mikrofon)
    Hocam baya bir süredir dediğinizi araştırıyorum çok pahalı amazondan bakiyom 100tl kadara buluyom bulduğum turkiyeye göndermiyor. Gönderen de kulaklik fiyati kadar kargo paketleme bindiriyor sonuç olarak 160tlye dayaniyor. Aliexpressten bakyimlarimda orjinal olmama şansı var zira piyasada baya sahtesi var o nedenle vazgeçtim.

Sennhisere cok çok övgü var özellikle hd 202 için oda 160tl kafa üstü.
    Banka kartıma taksit yapmadıkları için galiba cx200 u alcam.

• 100-160 lira bulursanız almayın! sahtedir hocam en düşük gördüğü fiyat kulaklığın 40 dolar amazon üzerinden. 180-200 bandında bulursanız almanızı tavsiye ederim

http://www.amazon.com/Razer-Hammerhead--Ear-Music-Headset/dp/B00E1U5TMY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1460814095&sr=8-1&keywords=razer+hammerhead

38 dolar diyor kargo ile 44 dolar
    checkout yaptım her şey dahil TRY 133,07 Kesinlikle alın derim. Arada fark var, ses kaliteside hepsinden önemlisi ciddi bir tasarım farkı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 16 Nisan 2016; 16:43:47 >

Hocam haklisin ama 1 aydir kulaklik araştırıyorum. Razer cx200 performansini vercek mi supheliyim vede arada 33tl artik allah bilir 2 haftami 3 mu 4 haftaya gelecek. Bilemiyorum.
    Ama şaşırdım hep takip ederim bu kulaklik 24 dolardi 20 dolarda kargo koyuyorlardi ilk defa 5 dolari gordum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kulaklık 24 dolar olmamalı bir sıkıntı vardır. Amazon garantili olmasına dikkat edin. 2 kulaklığıda 2 yıldan fazladır kullandım, hemen alıyım işimi göreyim derseniz cx200 sipariş geçin. Biraz sabrederim derseniz razer. İki kulaklıkta üzmez sizi
  • AdemEFRAZ kullanıcısına yanıt
    Hd202 şu anda incelemesini yazdığım kulaklık. Ve diyebilirim ki yeterince güç verirseniz fiyatına göre oldukça iyi. Ha açık kupaların sağladığı ferahlık yok o başka. Hatta ufak da olsa bir amfiye bağlarsanız geçmişte kafaüstülere verilen yüzlerce / binlerce liraya acıyabilirsiniz.

Ben pek ufak olmayan bir amfiye bağladım ve acıdım :)

• Mair kullanıcısına yanıt
    Hocam amfilerle ilgili bi link atar misiniz?
    bu aralar uzun araştırmalar sonucu sennhiser cx200 street II ve kafaustu Hd 202 kulakliklariyla ilgileniyorum
    Cx200 99tl
    Hd 202 160tl

Kulakici mi kafa bantli mı olsun bilemedim. Tek derdim bas ve tizleri iyi hissetirecek bir kulaklik almak istiyorum. Sizce hangisi mantıklı daha iyi bir öneriniz varsa paylaşırsaniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdemEFRAZ -- 17 Nisan 2016; 1:07:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.