Şimdi Ara

Şenol Güneş Beşiktaş'ta! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: wolfestein

Hayırlı olsun.

2 yıllık anlaşma sağlanmış Sağol yarın resmi açıklama yapılacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol güneş gelirse bu sene şampiyon diyebilir miyiz? O konuları yine dört gözle bekliyorum geçen seneki gibi
  • uzun yillar sonra guvenilecek bir teknik direktorumuz oldu eger haber dogruysa
  • Başlarda biraz karşıydım daha iyisi gelebilir diye ama Şenol hoca sanırım yapılacak tercihlerden en iyisiydi . Güveniyoruz sana Şenol Güneş .

• Evapsie kullanıcısına yanıt
    sana ne troll!! sana kemik atan varmıda peydahlanıyosun!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChuckPalahniuk

quote:

Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barış26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rick Wright

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

Şenol Hoca 2010-2011 sezonunda şampiyon olarak kendisini kanıtlamıştır. Fatih Terim de GS'ye gelene kadar imparator falan değildi. Şenol Hoca'ya daha erken şans verilmesi gerekirdi.

2010-2011 sezonu şampiyonu Fenerbahçe'dir güzel kardeşim

uefa dan vs başvurduğunuz her yerden tescilli şike yaptığınızı biliyoruz utanın

kupa kimde onu söyle

İktidarın adamı tüpçünün verdiği kararlar bizi bağlamaz. Asıl olan UEFA'nın kararıdır.

uefa kupayı trabzona mı verdi

trabzonu sampıyonlar ligine aldı Fenerbahceyı almadı.

bu sezon da sizi almıştı 2014 şampiyonu g.saray mı oluyor o zaman

Fenerbahceyi şikeden suclu buldugu için bizi aldı :D Allah allah kendi kendini ele veriyosun ya

ya ne ele vercem bilader şike varsa vardır. kupa kimin müzesindeyse şampiyon odur. isterse amatör kümeye düşürsün kupa orda durduğu sürece şampiyon fenerbahçe'dir

daha adamakıllı kanıt bile göstermediler. ses kaydı var dediler daha göremedik. 2 kağıt yazı yazmışlar neymiş konuşma kayıtlarıymış. dinlette inanalım o zaman

Valla hocam Avrupada gıtmedıgınız mahkeme kalmadı. Bak şunu söyliyim şike kesin var. Bunu sende biliyorsun. Ama Aziz Yıldırıma aynı zamanda siyasi operasyon yaptılar. Belki Türkiyede daha önce olan şeyler gibi üstü kapancaktı ama Aziz Yıldırımın şahsını bıtırmek adına Fenerbahceyı atese attılar.

Şike yok diyen zaten hayal dünyasında yaşıyordur.

Bizim kızdığımız nokta zaten diğer takım taraftarlarının sırf Fenerbahçe şike yapmış gibi göstermeleri. Bu ligde şike yapmamış kulüp yok. GS geçmişte belki bizden daha çok şike yapmıştır ama kabak Fener'in başına patladı. Bunu GS'yi yermek için söylemiyorum, şikeyi yapan şahıslardır, camialar değil. Şikeci Fenerbahçe demek ne kadar saçmaysa, şikeci Galatasaray vs. demekte o kadar saçma. Bunlar asırlık çınarlar.

Kısacası kimsenin kimseyi suçlamaya hakkı yok, bu ligde temiz kulüp zaten yok. Herkes önce iğneyi kendine batırsın sonra çuvaldızı başkasına.

• Ne dediysek o

• quote:

Orijinalden alıntı: Ross Barkley

Ne dediysek o

baya bi gec kaldın ama

http://forum.donanimhaber.com/m_106280399/tm.htm
  • ?enol Hoca varsa ba?ary er ya da geç gelir, elindeki kadrodan en fazla verimi alabilecek nadir hocalardandyr. Be?ikta? için en ideal hoca bana göre. Hayyrly olsun.
  • İyi bir hoca olabilir ama yine Beşiktaşın sıkıntısına çare değil. Bu takıma son 8-10 maçta cesaret ve tecrübe aşılayacak, baskı ve stresi üstlenebilecek bir hoca lazım.

Biliç son 5 maça kadar iyiydi ondan sonra stresi kaldıramadı Olcay'ı defansa çekecek kadar eli ayağına dolaştı ve takımın ahengi bozuldu.

Şenol güneşin Biliç'ten ne fazlası var ?
  • Hayırlı olsun...

Bursa'da yapamadığı işin savunma tarafını da unutmazsa başarılı olma ihtimali yüksek diye düşünüyorum.
  • Lig TV yi kapatacaktım Şenol hocanin gelişiyle heyecan hissettim bir sezon daha izleyeyim en iyisi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.