Şimdi Ara

Şenol Güneş Milli takımın başına geçsin... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
1
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hem bjk siradan bir takim olur cunku kadrosu iyi deil

Hem de senol gunes 20 yil onceki senol gunes deil artik cok tecrubeli

Milli takimi da iyi yerlere getirir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle Şenol hoca göreve gelmeli Milli Takım'da. Geç bile kalındı.
  • Herkes Aysal mı? İnsanlar göndermek istedikleri, kurtulmak istedikleri teknik direktörlerini gönderirler milli takıma..
  • Neredeyse 1 yıl önce söylemişim ve federasyonun başındaki adam beni hiç şaşırtmadı. Bu nasıl saçmalıktır be kardeşim ?

Ülkenin en önemli takımlarından birinin önünü göstere göstere kesmeye çalışıyorsun, zamanında Galatasaray'ın önünü böyle kestin ve karıştırdın...Eee ne oldu ? Ülkenin avrupa'daki en iyi temsilcisine çelmeyi taktın ve ülken dolaylı olarak zarar gördü.

Fakat insanlarımız "bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" mantığı ile hareket ettiği için bu mevzular göstere göstere yapılıyor.

Bakın yarın Fenerbahçe'ye yada başka bir takıma yapılsa yine saçmalıktır, buna tepki gösterilmesi gerek...Ben 1 yıl önce bu ironiyi ve tepkiyi verdiğimde kimse pek sallamadı bakın bugün yaşıyoruz.

Umarım Şenol Güneş Beşiktaş'ta kalır keza böyle daha çok katkı sağlayacaktır. Düzeni bozup ne olacağı belli olmayan milli takıma adamı almak ne saçmalıktır ? Ülkede teknik adam mı yok ya ?!

• oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Şimdi de Abdullah Avcı'ya takmışlar, inşallah onlar da bırakmazlar. Adamlar çok önemli transferler yaptı, Avrupa'da güzel sonuç aldılar, maçları var 1 gün sonra bir de tff ile uğraşıyorlar. Yazık valla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Şimdi de Abdullah Avcı'ya takmışlar, inşallah onlar da bırakmazlar. Adamlar çok önemli transferler yaptı, Avrupa'da güzel sonuç aldılar, maçları var 1 gün sonra bir de tff ile uğraşıyorlar. Yazık valla.

Adamların derdi ülkedeki futbolu geliştirmek değil, aramızdaki anlamsız ve içi boş kavga(sözde rekabet) sürsün diye yapılmış etik olmayan hamleler...

Şenol Güneş'i milli takıma şu dönemde almak, ben Beşiktaş'ın durulmasını ve 3 büyüklerin arasındaki rekabetin dahada alevlenmesini istiyorum demektir. Beşiktaş'ı kendi menfaatleri uğruna sıkıntıya sokmaktır.

Milli takım 10 15 gün içinde Dünya yada avrupa kupasına gitmiyor, acil bir durum söz konusu değil...Araştırmanı ve hedeflerini belirle, sonra git oraya koyacak ideal teknik adamı bul...

Bence tarihin en kötü yöneticilerini aynı dönem içinde izliyoruz.

• Valla kanser bulaştı bir kere Beşiktaş'a kafası karıştı güneş'in bu sene dağılırlar
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.